9 Nyíl

Peter Wright fog nyerni Perth-ben

2017. augusztus 21. 11:31 - Denis Potvin

2017 Melbourne Darts Masters - értékelések

Ezt nem mi állítjuk, hanem maga Peter Wright, aki a Melbourne-ben, Phil Taylortól elszenvedett 11-8-as Darts Masters-döntő után nyilatkozott viccesen. Megszólalt természetesen a győztes is, aki nagyon boldog tud lenni még mindig és sosem unja a sikert. Amíg csak lehet.

dhsm6moxoauv_ev.jpg

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy Wright túlzott önbizalmáról van szó, megnyugtatunk mindent a skót csak viccelődött.

„Nem várhatom meg míg nyugdíjba megy. Bárcsak minél előbb visszavonulnál, kérlek!” - mondta nevetve Wright, aztán komolyra fordította a szót:

„Persze ez csak vicc. A lényeg, hogy nagyon nem mentek most a duplák és ezt Phil könyörtelenül kihasználta. Nem fogom a kezéből kicsavarni a trófeát, meg akarok érte küzdeni. Minden tanulok a Taylor elleni vereségekből, és higgye el, sokkal, de sokkal erősebb leszek ettől. Nagyszerű érzés szórakoztatni ezt a csodálatos tömeget és Perth-ben mindent el fogok követni, hogy első legyek.”

Phil Taylor is a nézőket dicsérte, az idén visszavonuló sztár a nyolcadik World Series of Darts-trófeáját gyűjtötte be.

„Minden pillanatát élveztem a versenynek, Szeretek itt lenni Ausztráliában, egészen kiváló a közönség. Már nincs sok versenyem hátra, így amit még lehet, azt igyekszem megnyerni. Annyira büszke vagyok, hogy ez a sport része a mindennapjainknak, és hogy részese lehetek ennek a történelmi fejlődésnek. Sosem hittük, hogy ilyen óriási dolog lesz dartsosnak lenni. Barry Hearn óriási munkát végzett, mire idáig eljutottunk. Sok év telik el, mi lassan kikopunk, de jönnek a fiatalok, és ez a sport egyre nagyobb és nagyobb lesz.”

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr2912768834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása