9 Nyíl

Át a nyugati partra...

2017. augusztus 23. 10:00 - matyi96

TabTouch Perth Darts Masters 2017 - felvezető

Vasárnap este (itthoni idő szerint délután) Phil Taylor megnyerte a World Series of Darts melbourne-i állomását, Peter Wright-ot felülmúlva a döntőben. Nos, sokat nem kell várnunk a következő ausztrál versenyre, de mindez most a nyugati parton, Perth-ben kerül megrendezésre. Cirka 3400 km választja el a két várost egymástól, valamint Perth más időzónában fekszik, így valószínűleg a mérkőzések sem tizenegy órakor fognak elkezdődni. perth_darts_masters.jpg

A helyszín tehát Perth, azon belül pedig a HBF Stadium. Augusztus 25-én pénteken kerül megrendezésre az első kör, 26-án folytatódik a negyeddöntőkkel, 27-én pedig a két elődöntő és a döntő kerül színpadra. 

Természetesen a résztvevői a versenynek már meg vannak. A szokásos módon nyolc játékos a PDC képviseletében és nyolc játékos Ausztrália képviseletében. A PDC-sek névsora az előző versenyhez képest nem változott (és reméljük nem is fog a versenyig már, mert az nem jelentene jót), Gary Anderson, Phil Taylor, Peter Wright, James Wade, Daryl Gurney, Raymond van Barneveld, Simon Whitlock és Michael Smith fog tábla elé állni. Közülük is van négy kiemeltje a versenynek: Gary Anderson és James Wade a felső ágon szerepel, míg Phil Taylor és Peter Wright az alsó ágon fut, így az már most biztos, hogy a Taylor-Wright csata a döntőben semmiképp nem ismétlődhet meg. Az első körben tehát e nyolc játékos kap egy ellenfelet a helyiek közül, akik pedig: a világranglista 28. Kyle Anderson, a DPA első helyezettje Corey Cadby, rajtuk kívül még Rhys Mathewson, Justin Thompson, Rob Szabo - aki az új-zélandi kvalifikációról került be -, Adam Rowe, Koha Kokiri és Darren Hayes. 

A sorsolás még nem történt meg, de természetesen ahogy meg lesz, úgy mi is beszámolunk róla. A sorsoláson kívül nem maradhat el szokásos napi beszámolónk sem a mérkőzésekről, melyet a nap utolsó meccsei után szintén közzéteszünk. 

Az előző év legemlékezetesebb momentuma talán a Phil Taylor-Corey Cadby mérkőzés volt, ahol Cadby tudta legyőzni 6-2 arányban a legendát (ekkor még először, azóta ezt már meg tudta ismételni, sőt a revans is meg volt már). 2016-ban Dave Chisnall menetelt el a döntőig a felső ágról, míg ellenfele az alsó ágról Michael van Gerwen volt. Ők idén semmiképp sem fognak döntőzni, mint már tudjátok, ők nem vesznek részt a tornán. Ezt a döntőt egyébként a holland nyerte elég simán, 11-4-re. 

Pénteken tehát, TabTouch Perth Darts Masters, addig is jó csemegézést a videók társaságában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5012772252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása