9 Nyíl

Bréking: Taylor már a World Grand Prix-t is kihagyja

2017. szeptember 09. 00:00 - Denis Potvin

Egyre fogy az idő és fogynak a versenyek ebből a szezonból, és a legfrissebb hírek szerint Phil Taylor versenynaptárából is. A péntek egyik brékingje, hogy a 16-szoros, idén visszavonuló világbajnok nem indul már idén Dublinban. Nem érdekli a DIDO (dupla be - dupla ki) verseny sem.

taylor2222.jpg

Ha valóban igazak a hírek, akkor Taylornak már csak a Darts Champions League, a World Series of Darts döntője és a Grand Slam marad a decemberi világbajnokság előtt, amely minden bizonnyal élete utolsó PDC-s versenye lesz.

Szomorú ez, de van, aki örülhet a hírnek. Ő pedig nem más, mint Ronny Huybrechts, aki Taylor visszalépése miatt kaphat zöld utat a Grand Prix-re. Taylor visszalépése miatt eggyel előrébb kerülne a ranglistán, amelynek az állását ebben a táblázatban mutatjuk meg. A tornán a PDC Order of Merit, valamint a Pro Tour sorozat legjobb 16 versenyzője juthat.

protourtabla.jpg

Taylor összesen tizenegyszer, legutóbb 2013-ban nyert az ír fővárosban. Az elmúlt két évben viszont egyből bukó volt Taylornak a verseny. 2015-ben Vincent van der Voort volt jobb nála, tavaly pedig Steve West bizonyult nála jobbnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9712813052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása