9 Nyíl

James Wade tíz év után nincs a top10-ben

2017. szeptember 14. 12:03 - Denis Potvin

Bár a hétvége már egy picit messze van és nyakunkon a hétvégi Champions League of Darts, érdemes néhány szó erejéig megállni és megnézni a rangsort, hiszen adódott benne egy komoly történelmi változás is.

mgngrnnbuhoiqtjh4xmdoxojbzmtt2bj.jpg

James Wade tíz év után először szorult ki a tíz legjobb dartsos közül

Az már nem is meglepő, hogy Michael van Gerwen vezet, inkább az lesz az érdekes hétről-hétre, hogy mekkora különbséggel. Most éppen 950 750 ponttal vezet. Ember legyen, aki ezt utoléri. Phil Taylor a negyedik, viszont nincs a tízben James Wade, a helyére Jelle Klaasen jött oda.

Ilyen pedig 2007 júliusa óta nem fordult elő az angol játékossal. Tíz éve folyamatosan a top 10-ben szerepel, de az utóbbi időszak sikertelenségei miatt most visszacsúszott a 11. helyre. Mint ahogyan Robert Thornton, aki már a legjobb 16-ban sincs bent.  Ő a Premier League-ből való kimaradás után esett egyre hátrébb.

Figyelemre méltó azonban Rob Cross töretlen fejlődése, aki már a 38. helyen áll (ahogy a Burton DeWitt által készített táblázat is mutatja), és egy jobban közelít a top 32-es csoporthoz. Ez egy óriási előrelépés lenne tőle, mivel azonnali vb-szereplést érne számára. Viszont a Pro Tour Order of Meritet vezeti, és így azért egyre biztosabb, hogy ott lesz az Ally Pallyban.

djy3rh6umaarsyr.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4412828214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása