9 Nyíl

Nyolcszoros magyar bajnok Riesában! Hajrá Nándi! - élő

2017. szeptember 22. 18:48 - matyi96

Bezzeg Nándor (HUN) - John Michael (GRE): 3-6

Az International Darts Open első napja John Michael és Bezzeg Nándor mérkőzésével folytatódik a délutáni program után. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy valamilyen formában az egész magyar dartsközeg követni fogja az eseményeket vagy élőben az interneten stream formátumban vagy utólag a videómegosztó portálokon. Mi egy újabb lehetőséget biztosítunk azoknak, akik élőben szeretnék látni, a nyolcszoros magyar bajnok mérkőzését, de nem tudják követni streamen, ugyanis 19 órától a mérkőzés minden mozzanatáról írásban beszámolunk nektek! A címre kattintva olvashatjátok folyamatosan frissülő beszámolónkat! Ne maradjatok le!bezzeg_3.jpg

A kamerák mögött eldöntötték a mérkőzés kezdését. Az összecsapást a görög úriember, John Michael fogja kezdeni, így Nándinak szüksége lesz legalább egy breakre a győzelemhez.

A bevonulást viszont Nándi kezdi, egy fekete bombázó kísérte őt fel a színpadra, majd következik a görög stílusos érkezése.

Mindketten eldobták a kilenc bemelegítő nyilat, a mérkőzést, mint már említettük John kezdi. Game on!

1. leg: Nándi kezdte jobban a leget, a második körben rögtön dobott egy 140-et. A végére egy 140-el a görög került előbb duplára, de elhibázta. Nándi pedig 64 pontra egy T16, D8 kombinációval breakelt!

2. leg: Nándi megint jobban kezdett, ellenfele nem találta a triplákat. A leg vége kissé kaotikusra sikeredett, Nándi ért le előbb duplára, de most ő hibázta el. John egy 177-es kerekítő után elsőre kidobta a D8-at.

3. leg: Átvette a kezdeményezést a kovács. Kilenc nyíl után 161 pontja volt már és tizenötödik nyílra ki is szállt. Ezt a leget szépen építette fel, megérdemelte. 

4. leg: Nándinak fontos volt, hogy hozza a kezdését. Sajnos nem úgy kezdett, ahogy azt vártuk ebben a legben, de szerencsére John sem volt túl erős. A végén 140-el kerekített Nándi 90-re, amire rá is dobott, a bull-t hibázta el. Nem dobta meg a maradék 25 pontot rögtön, szerencséjére ellenfele sem tudott kiszállni 66-ról. A D3 a végén megmentette a leget. 2-2!

5. leg: Újabb hellászi kezdés, ami elég jól alakult. Elrejtett egy száznyolcvanat is benne, Nándi viszont gyengébben dobott. Tizenkét nyíl után 40 pontja volt, de csak egy tizennyolc nyilas lett belőle. 3-2.

6. leg: Nándi kezdésében újfent rosszul kezdett, de a harmadik körre javította ezt egy 140-el, de ezt egy újabb gyengébb sorozat követte. John ezeket könyörtelenül kihasználta és előnyt szerzett a hibákból. Nem dobta meg elsőre a 60 pontot, Nándinak így esélye volt 107-ről menteni a leget, de a dupla nem jött a végén. A görög pedig nem hibázott újra. 

7. leg: A magyar játékos első hat nyila megint gyengébb volt sokkal, mint a görögé. Így a végén újra körei voltak duplára, amit most másodikra be is dobott. 5-2.

8. leg: Megnyerhette volna a meccset John Michael, de nem dobta be a dupláját a végén. Nándi ezzel hozta a kezdését, így egy apró reményfolt felcsillant még. 

9. leg: John a mérkőzés megnyerésért kezdett: 100, 100, 140, 90 és máris 71 ponton találta magát. A mi magyarunk ekkor 215 ponton állt. John újra elrontotta a duplát, így Nándi lejött még 115-re, de ezt a leget már nem ajándékozta oda "nekünk" a görög. Ezzel megnyerte a mérkőzést.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok, sajnos a végeredmény 6-3 lett John Michael javára. Bezzeg Nándor ezzel elbúcsúzott a versenytől. Fel a fejjel! Ennél sokkal többet tudsz!

A mérkőzés statisztikája a következőképp alakult: a győztes kicsivel 80-as átlag felett hajigált, míg Nándi 74,23 ponton fejezte be a meccset. Két maximumot láthattunk, egyiket sem a mi oldalunkról, viszont hat darab 140-et Nándi is bevágott. A kiszállóval egyik oldalon sem büszkélkedhetnek, érzésem szerint pont ezzel lehetett volna megfogni John-t. Sajnos nem sikerült, de csüggedni nem szabad. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1012886684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása