9 Nyíl

Van egy lista, amin Peter Wright vezet

2017. szeptember 27. 13:28 - Denis Potvin

Azzal nagy titkot nem árulunk el, hogy sokat hozott Pter Wrightnak a hétvégi, European Tour siker. Nem csak ami a zsebébe vándorolt, hanem az a tény is, hogy ezzel a győzelemmel a Pro Tour Order of Meritjének az élére ugrott. Amellett, hogy bizsergető érzés egy lista élén állni, más szempontból is jó ez Wrightnak.

skysports-peter-wright_3957252.jpg

Elsősorban azért, mert első kiemelt lesz a következő tornán, amelyen Michael van Gerwen is indulni fog, ezzel pedig a könnyebb ágon juthat el a döntőbe, ahol majd Gerwennel találkozhat. Persze addig is hozni kell a papírformát, ami nem mindig olyan egyszerű.

Nézzünk néhány érdekességet még. Rob Cross már a hetedik helyen áll, akinek sok motivációt eddig ez az év. Egy napokban megjelent nyilatkozatában elmondta, a cél a világ első helye. Bátor nyilatkozat, de nagyon jó úton halad effelé, Taylor visszavonulása után jó is lenne valami ellenpólus. James Wade már csak a 24., Barney pedig, aki sokszor hanyagolja az ET-ket, vagy egész egyszerűen nem jut túl a selejtezőkön, a 38. helyen áll. Mindenesetre az Order of Meriten mindketten biztos vb-résztvevők.

A lengyel barátunkat, Krzysztof Ratajskit kerestük meg, akinek a neve mellett már 19 ezer font bevétel áll. Szép kis summa, neki is ez az év áttörést hozott, köszönhetően az idén bevezetett European Tour-selejtezők új rendszerének. Ebben kellene nekünk, magyar dartsosoknak is erősödni, többször elkapni a lengyelt, mert ez óriási kiugrási lehetőséget biztosítana. Mondjuk, ha nem 12-ből 11-szer Ratajski nyerne, hanem csak fele-fele arányban, máris óriási siker lenne.

dkhhaggxuaapse1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6512901556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása