9 Nyíl

Egy kis pihenés mindig jót tesz...

2017. október 16. 09:37 - adam_f

Utózöngék a göttingeni estéből

Michael van Gerwen győzelmével zárult az idei ET-sorozat, és ez a győzelem azt jelentette a holland világelsőnek, hogy karrierje huszadik sikerét tudhatja a magáénak a sorozaton belül. Persze nem mehetünk el szó nélkül Rob Cross teljesítménye felett sem, aki elsőbálozóként már a második ET döntőjét játszhatta, és az ezévi eredménylistáját nézegetve is biztos résztvevője lesz a 2018-as világbajnokságnak, valamint kiérdemli még az "év felfedezettje" címet is. Nagyon jó kis hétvége van tehát mögöttünk, amelyben sok jó mérkőzést láthattak azok, akik kilátogattak a göttingeni helyszínre. Nézzük, hogy értékelték a hétvégét a résztvevők.

_20.JPG

Michael van Gerwen (NED):

mvg1_2.jpg

"Nagyon örülök, hogy sikerült megnyernem a versenyt, minden jól ment ezen a hétvégén - kezdte értékelést van Gerwen, aki két héttel korábban kicsit korán kényszerült búcsúzni a World Grand Prix-n. Úgy döntöttem, hogy kipihenem magam a dublini fiaskó után, ez pedig nagyon jó döntésnek bizonyult. Felfrissültem, és készen állok a szezon további versenyeire - melyek sora ezzel a győzelemmel kezdődött meg a számomra.

Rob nagyon jó évet fut jelenleg, viszont én mindig magabiztosan állok oda az ellenfél elé, ők pedig már tudják, hogy ellenem máshogy kell játszani. Jókor tudtam behúzni a nagy dobásokat, ezért sikerült nyernem a döntőben is."

A holland versenyző egy mondatban kitért arra is, hogy miért volt jobb Peter Wright az év elején, mit ő: "Peter nagyon jól kezdte az év elejét, de amikor az igazi Michael visszatért, onnantól már ő volt a jobb" - fejezte be értékelését a holland világelső.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6312991536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása