9 Nyíl

Phil Taylor: "Nem kell aggódni a darts jövőjéért..."

2017. december 16. 09:41 - adam_f

2018 William Hill PDC darts-világbajnokság - Alexandra Palace, London (a második nap - értékelések)

Újabb három továbbjutóval bővült a névsor a pénteki nap után az Alexandra Palace-ban zajló darts-világbajnokságon. A Legenda - kissé döcögősen ugyan, de - hozta az első meccsét, mellette pedig még  Dimitri Van den Bergh és Rob Cross is hatost dobva lépett tovább a következő mezőre. Hogy mit is mondtak a mérkőzés után a játékosok, azt most mi is megmutatjuk nektek.

wk-darts-williamhill-e1480587323108_1.jpg

PHIL TAYLOR (ENG) - aki kicsit nehezen lendült bele, de végül hozta a kötelezőt:

600_taylor2.jpg

"Nagy volt rajtam a nyomás, de sikerült túljutnom Chrisen, aki jól játszott. Ha valaki esetleg attól tartott, hogyan alakul a darts jövője, az most megnyugodhat, mert itt jönnek az ifjak. Mint például Chris, vagy Dimitri Van den Bergh. Mind a ketten remek gyerekek, akik már gondolkodva játszanak. Bennem viszont már nincs meg az a tűz, ami kellene. Nyerni akarok, és még dolgozik belül valami, de már valahogy semmi nem a régi, és ez annyira szörnyű, hogy ebbe fogok belepusztulni. Én mindig kritikus voltam a játékosokkal szemben - néha igazam volt, néha nem. Keserű voltam és sajnálom, hogy nem azt a játékot tudtam nyújtani, amit szerettem volna, és ez az, ami igazán bánt engem. Tényleg kéményem próbálkozom, de valahogy már nem tudom azt csinálni, amit eddig, úgyhogy jobb lesz, ha most csendben is maradok."

DIMITRI VAN DEN BERGH (BEL) - aki megtette az első lépést a boldogság felé vezető úton:

dimitri_van_den_bergh.jpg

"Boldog vagyok ezzel az eredménnyel. Ez egy győztes átlag, így nagyon fontos nekem. Az pedig még szebbé teszi ezt számomra, hogy édesapám születésnapján tudtam nyerni. Miatta kezdtem el játszani, hiszen ő tíz évet lehúzott a belga nemzeti csapatban, így persze természetes, hogy tőle kaptam az inspirációt. Mindenki a maga módján gyakorol nyomást az ellenfelére, de én úgy játszom a játékot, ahogy ő tanította nekem. Adott néhány tanácsot, amit felhasználtam, és amikor ránéztem, képes voltam újra erőt meríteni belőle. Az a törekvésem, hogy készen álljak végre valami nagy dologra. Az apám is azt mondja, hogy ez vagyok én, és hogy ha ő ezt mondja, akkor igaza is van. Folytatom hát tovább a munkát, és legalább a negyeddöntőig szeretnék eljutni. Ha már addig sikerül, akkor még akár tovább is mehetek, szóval nem adom fel."

ROB CROSS (ENG) - akinek egész jól sikerült a debütálás a vébén:

rc_1.jpg

"Volt két hetem, hogy felépítsem magam a világbajnokságra. Persze volt rajtam egy kis nyomás, ami főleg az első szettben látszódott meg, de aztán fokozatosan jobban ment a játék. Az emberek ebben a két hónapban még zrikáltak - amit én nagyon nem is értettem, de most itt vagyok. Fantasztikus a hely, abszolút imádom, nagyon ragyogó és tényleg különleges." 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr5413504703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása