9 Nyíl

Ilyen darts vb-döntő is létezik

2018. január 04. 13:58 - Denis Potvin

Mindig ráfér egy kis lazulás a népre a világbajnokságok után. Tavaly is így volt, amikor az akkor friss bajnok, Michael van Gerwen Düsseldorfba utazott és egy gálán vett részt, amelyet Pro7 tv-csatorna szervezett. Dartsjátékosok ismert személyiségekkel álltak párba és vívtak a Promi-világbajnokság döntőjéért. Gerwen az egykori kapus, majd wrestling-sztár Tim Wiese oldalán lett első, megelőzve a Peter Wright és korábbi magyar futballkapitány, 150-szeres válogatott futballista Lothar Matthäust. Még videónk is van róla, az idei eseményre pedig még többen jönnek.

letoltes_15.jpg

Szombattól rendezik meg a tornát tehát Düsseldorfban és megint összeáll a Gerwen-Wiese duó. A volt kiváló futballista, Stefan Effenberg honfitársát, Max Hoppot fogja segíteni. A korábbi tornászklasszis, Fabian Hambüchen a skót Gary Anderson oldalára áll. Pikáns lesz a műsorvezető és modell Ruth Moschner és Pter Wright duója.

A friss világbajnok Rob Cross is illusztris társat kap a brazil énekes-modell Fernanda Brandao személyében. Ismét láthatjuk Phil Taylort, akinek Frank Rosin sztárséf lesz a párja. Az énekes H.P. Baxter a holland Raymond van Barnevelddel lesz, míg a vlogger Marcel Scorpion Martin Schindlerrel próbál meg minél jobb eredményt elérni.

Aki tehát tudja fogni a ProSieben adását, szombaton 20:15-től egy különleges élményben lehet része. Igazán jó móka lesz. Íme a tavalyi döntő.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr513549369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása