9 Nyíl

Kiosztották a kártyákat a Qualifying Schoolon

2018. január 22. 10:58 - Denis Potvin

Az utolsó napon a brit csoportban a kanadai Dawson Murschell és a tinédzser Bradley Brooks jutott Pro Tour kártyához, míg az európai selejtezőt a német Gabriel Clemmens nyerte. Így Wiganben és a németországi Hildesheimben befejeződött az a négynapos sorozat, amelyen több, mint 600 játékos próbált kártyához jutni.  

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpeg

A négy nap győztesei, illetve a brit selejtező döntősei mellett a négy alap elért pontszámok alapján jutottak még további 21 kártyához játékosok, tizenöten a UK-sok, hatan az európaiak közül. Ross Smith, Terry Temple, Simon Stevenson, Ryan Meikle és Tony Newell visszatért a PDC Pro Tourhoz, míg a legendás Rod Harrington fia, Ryan Harrington először kapott ilyet.

Meglepetésre a UK selejtezőből jutott tovább Nathan Aspinall és az európai nem kapott végül kártyát Krzysztof Ratajski, ellenben a harmadik selejtezőt megnyerő honfitársa, a szintén lengyel Tytus Kanik igen. Sikeresen vívta meg a tornát a korábbi BDO-vb-döntős Danny Noppert is.

Azon meg senki se csodálkozzon, hogy az európai selejtezősök zömét a hollandok vitték el. Sajnos magyar ezúttal nincs a továbbjutók között, bár Bezzeg Nándor és Pongrácz Milán is próbálkozott, de komoly eredményét egyikőjük sem ért el. Ahogy Bezzeg szomorúan megjegyezte nekünk, borzasztó volt látni, ahogy elszaladt mellettünk a világ, valahogy nem jó irányba haladunk, vélte.

Az Egyesült Királyság kvalifikációs eredményei alapján a négy nap döntőse

  • 1. nap: Corey Cadby és Eddie Dootson
  • 2. nap: Robert Owen és Alan Tabernai
  • 3. nap: Arron Monk és George Killington
  • 4. nap: Bradley Brooks és Dawson Murschell

A brit selejtező további kártyásai: Nathan Aspinall , Ross Stevenson, Gary Eastwood, John Goldie, Matthew Edgar, Ryan Meikle, Ryan Joyce, Kevin Burness, Tony Newell, Luke Woodhouse, Peter Hudson, Mark Wilson

uk_1.jpg

Az európai kvalifikációs eredményei alapján a négy nap győztesei

  • 1. nap: Jeffrey de Zwaan
  • 2. nap: Mario Robbe
  • 3. nap: Tytus Kanik
  • 4. nap: Gabriel Clemens

Az európai selejtező további kártyásai: Danny Noppert, Robert Marjanovic, Dirk van Duijvenbode, Vincent Kamphuis, Jose Justicia, Davy van Baelen

hun.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1113594215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása