9 Nyíl

Semmi meglepő, Michael van Gerwen az Év Játékosa

2018. január 23. 09:35 - Denis Potvin

De azért Rob Cross is elvitt jó pár díjat a PDC éves díjátadó vacsoráján. Nem is kevés, négy díj lett a világbajnoké, sőt a Gerwen elleni vb-meccse az év legjobb tv-s meccsének választották. Gerwen 18 címet nyert meg 2017-ben így nem csoda, hogy rá esett a választás, ahogy a holland fogalmazott, érezhető még a dominaciája, de Cross félelmetesen jön fel. A hajtás alatt a lényeg.

gerwen_4.jpg

„Elképesztő, hogy négy díjat nyertem – mondta Cross. - Sokat gyakoroltam és éreztem, hogy ez eg yjó év lehet, de ezt előre nem is sejtettem. Az, hogy a szurkolók díját megkaptam hihetetlen jó érzéssel és szeretettel tölt el, azt, hogy a játékosok is rám voksoltak többen az egész egyszerűen döbbenetes. Még szoknom kell, hogy én vagyok a világbajnok, de nagyon sokat tanulok és érzem, hogy még ennél is jobb tudok lenni.”

ProTour Év Játékosa

Győztes: Peter Wright

Jelöltek: Michael van Gerwen, Rob Cross, Michael Smith.

PDC legjobb újonca

Győztes: Rob Cross

Jelöltek: Richard North, Steve Lennon, Luke Humphries.

Az Év legjobb tv-s meccse

Győztes: Rob Cross-Michael van Gerwen, vb-elődöntő

Jelöltek: Peter Wright-Adrian Lewis (Premier Leagie, Exeter), Phil Taylor-Peter Wright (World Matchplay-döntő), Michael van Gerwen-James Wilson (világbajnokság, 2. forduló)

PDC-szurkolók Év Játékosa

Győztes: Rob Cross

cross_four_600.jpg

PDPA-játékos Év Játékosa

Győztes: Rob Cross

PDC Nine-Dart Club

Arany Dísztű: Adrian Lewis, Kyle Anderson

Ezüst Dísztű: Robert Allenstein, Kyle Anderson, Steve Beaton, Dave Chisnall, Joe Cullen, Mike De Decker, Mark Dudbridge, Ted Evetts, Rob Hewson, Kim Huybrechts, Ronny Huybrechts, Christian Kist, Adrian Lewis, Jamie Lewis, Mickey Mansell, Ryan Meikle, Kenny Neyens, Mensur Suljovic, Michael van Gerwen, Darren Webster, Ricky Williams, Peter Wright

PDC az Év Fiatal Játékosa

Győztes: Dimitri Van den Bergh

Jelöltek: Steve Lennon, Martin Schindler, Ted Evetts

PDC Év Játékosa

Győztes: Michael van Gerwen

Jelöltek: Peter Wright, Rob Cross, Daryl Gurney

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr6013596689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása