9 Nyíl

Taylor visszavonult, de nem pihen

2018. január 24. 10:29 - Denis Potvin

Boldogok a darts rajongók és az ausztráliai busman ünnepre összegyűltek. A következő napokban négy városban is láthatják a legendát, a szerencsésebbek még játszhatnak is Phil Taylorral. A 16-szoros világbajnok visszavonult, de egy percig sem pihen.

abd6797ea49e6494476200e17467b394.jpg

Indul a Pro Darts Series Showdown, amely nem egy neves sorozat, hanem igazi show, a sportág ünnepe lesz, amelynek Phil Taylor lesz a főszereplője, több ismert játékos mellett. A kétnapos rendezvény, amelyet szerdán és csütörtökön rendeznek majd az észak-queenslandi Townsville Stadium melletti Flynn Irish Pubban.

Az esemény nem kisléptékű, hiszen majdnem ezer-ezer jegyet adtak el a két estére, és Phil Taylor sem bánja nagyon. Az ausztráliai kirándulás mellett komoly gázsit is zsebre vág.

„Most még kedveljük egymást és barátságosak vagyunk, de aztán a játék már más lesz. Azért mert visszavonultam, attól még szeretek nyerni és mindent el is követek érte. Nagyszerűvé varázsoljuk az ünnepet.”

Taylor a következő napokban több ausztrál városba, így Brisbane-be is ellátogat. Egyrészt a darts népszerűsítése, másrészt a show miatt. Reméljük látjuk még élőben a legendát.

771a642d9a7b6eb52a3db3debd0699fd.jpg

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr513599469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása