9 Nyíl

Szülinap, győzelem, Skócia - kell ennél több?

2018. március 23. 11:07 - adam_f

2018 Unibet Premier League - The SSE Hydro, Glasgow (a hetedik forduló értékelései)

Hogy a tegnap esti összefoglaló rezüméjét idézzem: "Felszakadt néhány gát, de a lényeg igazából nem változott. Michael van Gerwen vezeti a Premier League-et, miután a két legjobb csatáján, csütörtökön legyőzte Michael Smith-t. Megvan a szülinapos Daryl Gurney első sikere is. Peter Wright még mindig messze igazi önmagától, és már csak Gerwyn Price nyeretlen." Azt hiszem, én ennél többet nem is tudnék hozzátenni a dologhoz. Ja, de mégis...úgyhogy íme a tegnap esti értékelések a győztesektől, természetesen e sorok írójának magyar nyelvű tolmácsolásában.

pl_2018_1.jpg

DARYL GURNEY (NIR) - aki győzelemmel ünnepelte születésnapját:

600_gurney_10.jpg

"Ez igazi születésnapi ajándék volt számomra, jól játszottam és tudom, hogy képes vagyok legyőzni ezeket a srácokat. Sikerült egy pár 100+ -os befejezést produkálnom, és onnantól már jó irányba mentem tovább. Kezdem visszaszerezni az önbizalmam, csak tovább kell dolgozni, hogy elkerüljek az utolsó kettőből. Örülök, hogy ez most sikerült és megvan az első győzelmem a Premier League-ben. Nagy kő esett le a szívemről.

Megkérdezték Gurney-t arról is, hogy milyen érzés lesz neki a jövő héten Belfastban színpadra lépni:

"Még soha nem játszottam ott, úgyhogy nem tudom, mi vár rám a jövő héten. Remélem, hogy hangosan fognak énekelni, és mögénk állnak. Ennek egy csodálatos estének kell lennie, amelyen remélhetőleg sikerül megszerezni a második győzelmemet, ezúttal a világbajnok ellen."

MICHAEL VAN GERWEN (NED) - aki egy húzós etapot adott elő tegnap este:

mgngrnnbuhoiqtjh4xmdoxojbzmtt2bj_1.jpg

"Nem mondanám, hogy a legjobb játékomat nyújtottam, de szerencsére kevés hibával játszottam. Rendben van minden, nyerem a játékaimat és ez a legerősebb tulajdonságom. Az első két legben valahogy nem találtam a triplákat, talán azért, mert túlzottan rágörcsöltem. Viszont mégis meglett a két pont, és most ez volt a legfontosabb.

Michael (Smith) nagyon jól játszott, hatalmas tehetség és ezt a jelenlegi helyezése is bizonyítja, de a ma esti átlagot tekintve nem forgott veszélyben a győzelem. A ranglista elején maradni úgyis sokkal nehezebb, mint egy versenyt megnyerni, szóval megyek tovább, mert nyerni akarok."

GARY ANDERSON (SCO) - aki ezúttal hazai pályán bűvölte el a közönséget, no meg a Varázslót is:

600_anderson_10.jpg

"Skóciában és főleg Glasgow-ban játszani mindig különleges dolog. Kissé ideges voltam a mérkőzés előtt, de ha először jó helyre dobod a nyilat, onnantól már csak menni kell előre. Csodálatos dolog itt lenni.

A Premier League tizenhat hosszú hétből áll, de most már itt az ideje elkezdeni nyerni. A ma este nagyszerű volt, így itt az ideje, hogy leszegett fejjel haladjak előre, és mindent meg is teszek azért, hogy utolérjem az elejét."

RAYMOND VAN BARNEVELD (NED) - akinek úgy tűnik, hogy jót tesz a kondizás:

600_barneveld_11.jpg

"Mindenkinek az a célja, hogy ott legyen májusban az O2-ben, én pedig hiszem, hogy meg is tudom csinálni. Ez két fontos pont volt ehhez. Peter már egy ideje küszködik, ezért is volt ez az eredmény fontos nekem. Jól jöttek a kiszállók, a UK Open óta pedig komolyabban veszem az edzéseket is, így jól is érzem magam.

Öt pontot szereztem az elmúlt három mérkőzésen, aminek nagyon örülök. Tudom, hogy ha keményebben dolgozom, akkor jönni is fognak az eredmények."

ROB CROSS (ENG) - aki nagyon könnyedén szerezte meg az újabb skalpját:

600_cross_12.jpg

"Volt egy pár leg, amikor kicsit lazábbra vettem, de amikor elkezdtem játszani, akkor jól is ment, így szép is lett ez a győzelem. Nagyon kényelmesen érzem magam, és kezd kialakulni a rutin is. Nem tudsz ugyan minden héten nyerni, de ha akarsz játszani, akkor bármi sikerülhet.

Ebben a pillanatban jó helyen vagyok, jól is megy a játék, és már nagyon várom a jövő hetet. Sikerült magam mögött hagynom az első pár hét sikertelenségeit és boldog vagyok azzal, amit most nyújtok. Ez a legnagyobb dolog a számomra." 

Emlékeztetőül pedig álljon itt a táblázat, a tegnap este utáni állást mutatva:

dy7lle8xcaiix3d.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9313769324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása