9 Nyíl

Bemutatkozik: Mazzag László alelnök-jelölt

2018. március 24. 10:24 - matyi96

Ahogy már korábban is írtuk, a mai napon kezdetét veszi a Magyar Darts Szövetség közgyűlése, melyen új tisztségviselőket választanak a lemondottak helyére. Az egyik legfontosabb ezek közül természetesen az alelnöki pozíció, melynek egyik jelöltjéről, Dr. Pálvölgyi Szilasról már írtunk, illetve csatoltuk a bemutatkozását. 

magyar_darts.jpg

Most szeretnénk nektek bemutatni a vecsési klub (és egyben Török László) jelöltjét, aki nem más, mint Mazzag László. Fogadjátok őt sok szeretettel és kívánjatok neki sok sikert. Mi ezt most itt megtesszük. Kedves László, köszönjük a magyar darts nevében, hogy ezt a lépést meg merted lépni és sok sikert kívánunk a közgyűlésen, valamint, ha megválasztanak, akkor a munkádban is!

Most pedig jöjjön a bemutatkozás. 

Tisztelt egyesületi vezetők, képviselők, közgyűlési tagok, kedves dartsosok!

Az MDSZ március 24-i közgyűlésén sorra kerülő alelnök választás egyik jelöltjeként engedjétek meg, hogy bemutatkozzam:
Mazzag László vagyok, 49 éves, 2 gyermek édesapja, a Külkereskedelmi Főiskolán szereztem diplomát Nemzetközi szállítmányozási szakértőként, jelenleg logisztikai tanácsadóként dolgozom.
A magyar dartsélettel 4 évvel ezelőtt kerültem „közelebbi” kapcsolatba, amikor Marci fiam a Sport DC játékosa lett (mindenképp muszáj „dicsekednem, hogy tavaly – Serfőző Balázzsal az oldalán – megnyerték az ifjúsági páros OB-t  ). Onnantól kezdve járunk UP versenyekre, javarészt oda köthetőek a meglévő dartsos kapcsolataim, barátságaim.
(Én magam csak amatőrként játszom, talán az összes budapesti klubban versenyeztem már több-kevesebb sikerrel) 
Tehát az MDSZ viszonyait és működését az UP versenyeken tapasztalhattam meg elsősorban, viszont rengeteg ismerősöm véleményét hallom egy-egy felnőtt verseny alkalmával is.
Büszke vagyok arra, hogy az általam ismert játékosok és szövetségi vezetők közül mindenkivel jó viszonyban vagyok, azt gondolom, hogy a beszélgetéseink során megtapasztalhatták a nyitottságomat, és határozott véleményemet is (akár személyi, akár szervezeti működésre vonatkozó dolgokban)
Török László (és a Vecsés SE) jelölését azért vállaltam, mert azt gondolom, hogy az eddig (profitorientált cégeknél) megszerzett logisztikai, szervezési és pénzügyi tapasztalataimat a magyar darts hasznára is tudnám fordítani.
Néhány gondolat arról, amelyeket fontosnak tartok az MDSZ működésében:
- átláthatóság (szakmailag és pénzügyileg egyaránt)
- gyors, pontos és hatékony kommunikáció (visszatérő problémának tűnik, hogy az „iroda” késve, esetleg pontatlanul reagál dolgokra)
- profizmus (véleményem szerint egy ekkora rendszert nem szabad kizárólag önkéntesek munkájára alapozni, konkrétan leosztott feladat- és felelősségi körök kellenek, az MDSZ vezetése részéről pedig nagyon fontos a számonkérés)
- a klubokkal, egyesületekkel való kapcsolattartás, véleménycsere (nem gondolom azt, hogy csak 2-3 ember tudja a „tutit”, és mindenki más "hülye" vagy "hozzá nem értő")
- utánpótlás fejlesztése, edzőképzési rendszer kidolgozása
- KONSZENZUS (nagyon szeretném, ha a szövetségben és a darts sportban-sportért dolgozók között béke lenne, a sportág fejlődése szempontjából félre kell tenni a személyes sérelmeket)

Természetesen kiemelt projekt a 2018. évi Budapesten megrendezésre kerülő EB („WDF Europe Cup”), amelyre nagyon fontosnak tartanám egy szervező bizottság létrehozását, különös tekintettel az erős pénzügyi kontrollra.
Azt gondolom, hogy egy sikeres EB rendezés évekre óriási lendületet adhat szeretett sportunknak, az MDSZ tisztségviselőjeként pedig azon dolgoznék, hogy ez a lendület kihatással legyen versenyzőinkre (külön kiemelten az utánpótlásra!) és az egyesületekre, klubokra!
Támogatásotokat köszönve, sporttársi üdvözlettel:
Mazzag László

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr8013775892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása