9 Nyíl

Happy people in Leverkusen

2018. március 26. 21:44 - adam_f

2018 PDC European Tour: European Darts Open - Ostermann Arena, Leverkusen (az értékelések)

Ahogy a címben is említettük, két boldog embert láthattunk tegnap este az Ostermann Aréna színpadán, igaz az egyiket csak részben lehetett boldognak mondani. Az a valaki pedig nem más, mint mindenki Snakebite-ja, azaz Peter Wright, aki - az elmúlt időszak kisiklását feledtetve - világklasszis játékkal örvendeztette meg ezen a hétvégén a szurkolókat, és ezt majdnem meg is koronázta egy tornagyőzelemmel. Ez pedig valószínűleg sikerült is volna, ha az ellenfelet mondjuk nem Michael van Gerwennek hívják, aki 5-1-es padlóról állt fel és nyerte meg a 2018-as esztendő első ET-versenyét. Nekünk, magyaroknak pedig azért maradt ez a hétvége emlékezetes, mivel most debütáltak hivatalos németországi PDC versenyen aranykoszorús költőink íróink, név szerint Bata Bogdanov DaniellaBata József (aki az eredményjelzőt kezelte), és Vereczkey Lajos, akik - a magyar darts jó hírét öregbítendő - tették is becsülettel a dolgukat, egészen a döntőig, amelyről most lássuk, mit gondolt a két főszereplő, azaz jöjjenek az értékelések.

edo_2018-350x197.png

MICHAEL VAN GERWEN (NED):

michaelvangerwen-20172532221232017-09-10pdcgermandartsgrandprixgdgp-sven-1dxmkii-0504-b70i6980.jpg

"Szeretem a European Tour-t, csodálatos a közönség, akik egészen végig kitartanak mellettünk. Nagyon örülök a győzelemnek, pedig a meccs első felében pocsékul játszottam. Rengeteg kiszállót rontottam el, így muszáj volt változtatnom. Szerencsére sikerült megtennem, és ez elég is volt a győzelemhez. Szeretem ezeket a tornákat, a közönség tényleg fantasztikus és felemelő volt."

PETER WRIGHT (SCO):

peter_wright_2.jpg

"Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, de még így is sikerült hét leget adnom a világ jelenleg legjobb játékosának - ez a tény pedig nagyon boldoggá tesz. Azt hittem, hogy (7-5-ös vezetésnél) meglesz a bullos (121-es) kiszálló, én pedig már arra készültem, hogy a kezemet nyújtsam neki, de végül mégis máshogy alakult minden."  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9413781606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása