9 Nyíl

"Elképesztő...hallatlan..."

2018. április 03. 11:30 - adam_f

2018 PDC European Tour - German Darts Grand Prix, Kulturhalle Zenith - München (értékelések)

Peter Wright lassan megbarátkozhatna az "örök második" titulussal, hiszen már a második fordulón vagyunk túl a tegnap után a European Tour sorozatában, és Snakebite megint egy második helyet szerzett Münchenben is, Leverkusen után. Persze azt nem is kellene elmondanom, hogy ki nyerte meg eddig mind a két tornát, de azért én mégis megteszem: Michael van Gerwen kezében landolt a müncheni első hely is, aki ezzel karrierje huszonkettedik ET-sikerét könyvelhette el. "Fölfogtad, mit jelent mindez, kuzen?" Ha netán nem, akkor ők majd elmagyarázzák neked.

german_darts_grand_prix_1.jpg

Megjegyzés: az interjúk kissé oldottabb hangulatban készültek (nem, nem rúgtak be), ami a szövegükön is meglátszik. Úgyhogy ha netán valaki azt gondolná, hogy tényleg utálják egymást, azokat el kell keserítsem, ugyanis nem, tényleg nem...

mvg2_1.jpg

MICHAEL VAN GERWEN (NED) - aki huszonkettedszer örülhetett ET-versenyen:

"Peter fantasztikus játékos, aki nagyon keményen dolgozik azon, hogy mindig nagyszerű meccseket játsszunk, és nagyon örülök annak, hogy ha meg is tudom nyerni ezeket. Nagyon büszke vagyok magamra, mert ugyan nem játszottam valami fényesen, de ahhoz elég volt, hogy újra nyerni tudjak és ezzel megint borsot tudjak törni Peter orra alá." (nevet)

PETER WRIGHT (SCO) - az "örök második"?

"Igazán 'nagyszerű dolog' másodhegedűsnek lenni! Bár valamikor régen (MvG) már megmondta nekem, hogy én leszek a második, ő meg az első. Igaza is lett, és ezért nagyon utálom is őt." (nevet)

mvg1_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr9213801978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása