9 Nyíl

James Wade tényleg visszatért

2018. április 22. 09:36 - Denis Potvin

2018 PDC European Tour: Austrian Darts Open - Steiermarkhalle, Graz/Premstätten (a második nap esti összefoglalója)

James Wade két elveszített European Tour elődöntő után vágott vissza a torna első számú kiemeltjének, Peter Wright-nak úgy, hogy mind a két játékos 101-es átlag felett zárt. Kiesett az előző ET-győztes Max Hopp és némi meglepetésre búcsúzott az utóbbi időben gyengébb eredményeket produkáló Jelle Klaasen. A többi meccsen az esélyesek győztek a grazi Austrian Darts Open második napjának az esti programjában.

ado_2018-350x197.png

wade-756x422.jpg

Egyre jobb teljesítményt mutat James Wade, aki betegsége miatt kikerült a szűk látókörből már pénteken is kiválóan játszott, most pedig Peter Wright ellen bizonyította, hogy egyre jobb formában van. 4-4 után hozta a saját kezdését  hozta, majd a hátsó pályáról, igaz csak a hatodik körben, de kidobta a világ második legjobb játékosát.

wade-wright_1.jpg

Daryl Gurney 90,67-es átlaggal, majd Simon Whitlock egy gyengébb átlaggal (83,84), igaz közte egy 146-os kiszállóval, de hozta a papírformát. Eddig ez az év nem Jelle Klaasen éve. Egyetlen olyan versenye, a UK Open ötödik kvalifikációja volt az, amikor sikerült a legjobb nyolcig eljutni. A legutóbbi European Touron a 16 között, most már a 32-ben búcsúzott.

A világbajnok Rob Cross majdnem elvérzett, Steve West már 5-3-ra vezetett ellene, és Westnek hét nyila is volt a meccshez, mégsem tudta behúzni. Cross fordított és végül 94,95-ös átlaggal behúzta a meccset. Ez nem sikerült a legutóbbi tornát megnyerő Max Hoppnak, aki Jonny Claytontól kapott ki, aki éppen csak elérte a 90-es átlagot.

A nap legjobb teljesítménye a hazai közönség előtt szereplő Mensur Suljovicé. Az osztrák 106,29-es átlaggal zárt, közte egy 121-es és egy 102-es kiszállóval. Az első körből továbbjutó Darius Labanauskas erejéből ezúttal csak egy megnyert legre futotta.

suljovic-labanauskas.jpg

Az eredmények:

Darren Webster 6-5 Richie Burnett

Daryl Gurney 6-3 Ron Meulenkamp

Simon Whitlock 6-4 Adam Hunt

Cristo Reyes 6-2 Jelle Klaasen

Rob Cross 6-5 Steve West

Jonny Clayton 6-3 Max Hopp

James Wade 6-4 Peter Wright

Mensur Suljovic 6-1 Darius Labanauskas

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4613854396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása