9 Nyíl

A felén van túl a Káldi Gábor szenior versenysorozat

2018. május 15. 13:21 - Denis Potvin

Januárban írtunk arról a hagyományőrző versenysorozatról, amelyet Rákospalotán, a REAC SISE Darts Club szervez és a Budai II. László stadion tőszomszédságában található klubhelyiségben rendeznek hónapról hónapra. A múlt vasárnap a negyedik fordulóra került sor, még három van hátra a pontversenyből álló sorozatnak.

dobogo.jpg

Magáról a sorozatról tehát korábbi cikkünkben már beszámoltunk, aki még szeretne bekapcsolódni, nyugodtan megteheti a feltételeket ott elolvashatja, megéri tehát bekapcsolódni, hiszen külön-külön versenyeken is díjazzák a versenyzőket. A remek hangulatról, a nevezési díjért járó egy tál meleg ételről és a kiváló környezetről már nem is beszélve.

A most vasárnapi versenyen 28 induló nevezett, és hazai siker született. A döntőben Bölcs Zoltán (REAC) győzte le Posta Csabát (Club 501), a harmadik helyen Kütreiber Sándor (Prince of Darts) és Szamos József végzett.

Az országos egyéni és csapatbajnokságok, és a Magyar Darts Liga fordulói mellett nagyon jó, hogy ilyen kezdeményezés is létezik. Hiszen egy ilyen tornán sok olyannal (több hatvan pluszos fiatalemberrel is :) ) lehet találkozni, akik már több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, akik valóban a magyar darts hőskorától részt vesznek ilyen tornákon.

Nézzük az eddigi négy torna első helyezettjeit:

  • I.: Juhász Béla
  • II.: Balogh Béla
  • III.: Őri József
  • IV.: Bölcs Zoltán

Az összetettben Őri József áll az élen 50 ponttal, Juhász Béla a második 48-cal, a harmadik Bölcs Zoltán 46-tal.

ranglista.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr4313952632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása