9 Nyíl

Kérem a következőt!

2018. május 25. 09:15 - adam_f

Steel egyéni Nemzeti Bajnokság 4. forduló és Steel páros Nemzeti Bajnokság - Győr (beharangozó)

Közel egy hónap után újra magyar bajnoki fordulóról is írhatunk, amelynek ezúttal a magyar darts talán egyik (ha nem az egyetlen) legnagyobb vidéki bástyája, vagyis Győr ad otthont ezen a hétvégén. S hogy mennyire is komolyan veszi a "Vizek városa" a dartsot, arról tanúskodik az a tény is, hogy rögvest duplázik is a mezőny, hiszen a szombat után (azaz vasárnap) a párosok is tábla elé állnak majd, hogy eldöntsék egymás között a bajnoki cím sorsát. Hétvégi beharangozónk következik.

gyor4.jpg

Bevallom férfiasan, ilyet ritkán láttam még, hogy három különböző játékos nyeri az eddigi három OB-fordulót. Hát, most ez is megtörtént. Az első kört Takács Gábor, a másodikat Petrács Gábor Erik, míg a harmadikat a címvédő Székely "Penge" Pál húzta be (ilyenkor van jelentősége az eddig megszerzett pontoknak), szóval kezd a mezőny sűrűsödni, és aki most ezt a kört nyeri, annak lesz egy kis előnye, meg talán némi szusszanásra is ideje.

Főleg úgy, hogy Penge esetében ez a győzelem nagyon jókor jött, hiszen ha nem nyeri a kiskőrösi kört, akkor bizony könnyen lemondhatott volna a címvédésről. Így azonban még felértékelődhet a két kilencedik hellyel járó pontszám is, amit az első két körben összeszedett. Persze ne gondoljuk azt, hogy Takit is olyan fából faragták, hogy harc nélkül feladná a dolgokat, nem beszélve a többiekről, mint például a hazai pályán dobó Rucska József, Ihász Veronika kettős, vagy a feltörekvő Lakatos Gergely, és a rutint képviselő Szabados Attila, Végső János, Kovács Patrik, Mester Zoli, és a többi. Szóval biztos vagyok benne, hogy szikrázó küzdelmekre számíthatunk a férfiaknál.

torta.jpg

Vajon ezen a hétvégén is jár majd torta a címvédőnek???

A hölgyeknél is új győztest avattak a múlt alkalommal, hiszen a békéscsabai Ölei Annamária állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, udvarhölgyei pedig a nagy tehetségeink közül kerültek ki, Laczi Viki és Kovács Tamara személyében, melléjük pedig Filyó Tünde ért oda még a dobogóra. A kérdés elviekben adott: folytatódik-e tovább az új generáció menetelése (vagyis lesz-e megint új győztes ezen a hétvégén), vagy ismét az a Németh Éva - Erdei Nóra kettős vívja-e a döntőt, akik az első két fordulóban domináltak? Természetesen erre is választ fogunk kapni a hétvégén.

nok_2.jpg

Folytatódik-e az új generáció menetelése a hölgyeknél?

Vasárnap pedig a párosoké lesz a főszerep, hiszen ebben az évben itt kerül sor az egyfordulós páros bajnokságra is. Tavaly Békéscsaba adott otthont a párosok küzdelmének, amelyet végül a hölgyek közül a Czipó Vivien-Kiss Viktória összetételű duó nyert meg a győri Ihász Veronika-Horváth Klaudia kettős ellenében, míg a férfiaknál a Mester Zoltán-Kovács Patrik összetételű Sport DC-s páros győzött a Nagy Attila-Berta István alkotta csapat ellen. Hogy lesz-e trónfosztás ebben az esztendőben páros-fronton, az majd a vasárnap során derül ki számunkra.

Természetesen mi is igyekszünk mindent nyomon követni, mint ahogy eddig is tettük (sorsolások, eredmények alakulása, estébé), s ha netán közvetítés is lesz (amire személy szerint elég nagy esélyt látok, hiszen a Győri DC-nek van YouTube oldala), akkor minden infót még időben igyekszünk a rendelkezésetekre bocsátani. 

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr7813994570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása