9 Nyíl

Ilyen egy boldog vesztes...

2018. június 25. 12:00 - adam_f

2018 PDC European Tour 8. - Danish Darts Open - Bröndbyhallen, Koppenhága (értékelések)

Dánia - azon belül pedig Koppenhága - idén debütált a PDC European Tour sorozatban, és mi tagadás egész jó kis verseny kerekedett ezen a hétvégén. Mensur Suljović számára pedig még azzal is jobb lett ez a hétvége, hogy - a 2016-os International Darts Open után - újabb ET-címmel gazdagodott, ezzel pedig az ötödik PDC-s tornagyőzelmét megszerezte. Persze Simon Whitlock sem volt olyan szomorú, csak azt az egy dolgot sajnálta, hogy nem tartott olyan sokáig a finálé. Hétvégi értékeléseink következnek... 

logo_ddo_eng_2018.png

MENSUR SULJOVIĆ (AUT) - aki 2016 után nyert European Tour állomáson:

mensur_600.jpg

"Nagyon boldog vagyok, hogy ezt a címet egy ilyen csodálatos közönség előtt nyerhettem meg. Mindig a játékomra összpontosítok, és minden nap keményen dolgozom, hogy a legjobbamat hozzam, ez pedig most végre kifizetődött. Versenyeket nyerni nem olyan egyszerű, hiszen akik itt vannak, azok is nagyszerű játékosok, de mostantól még többet akarok nyerni."

SIMON WHITLOCK (AUS) - aki újra megérezhette, milyen érzés döntőben lenni:

whitlock_600_6.jpg

"Kicsit csalódott vagyok, hogy ilyen rövidre sikerült a finálé, de nagyon boldog vagyok, hogy sikerült ismét döntőbe jutnom. Gratulálok Mensurnak, ez a hétvége az övé volt. Büszke vagyok rá, és büszke vagyok arra is, hogy egy ilyen nagyszerű versenyen játszhattam itt, Koppenhágában."

Emlékeztetőül pedig íme, a tegnapi finálé videója, valamint a statisztikai adatok:

sul-whi.jpg

Forrás: PDC

Fordította: adam_f

Videó: Sportixer - YouTube

Statisztika: TheRedBit

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr1314069743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása