9 Nyíl

Északon is megkezdődött a dartsszezon

2017. február 20. 16:54 - Viking958

A múlt hónapban beszámolhattunk arról a remek hírről, miszerint a PDC kiterjeszti felségterületét a Skandináv országokra és arról is hírt adhattunk, hogy az ET versenyekre is érkezik 1-1 versenyző északról.

pdcnb.png

Tovább
Szólj hozzá!

Humphries dupla a hétvégén - németalföldi nyertesekkel körítve

2017. február 20. 09:10 - adam_f

PDC Unicorn Development Tour - 3-4. forduló (összefoglaló)

Luke Humphries duplázott! Az angol játékos a szombati győzelme után vasárnap is a dobogó legfelső fokán végzett a Unicorn által támogatott Development Tour negyedik versenyén, amelyen a 16 és 23 év közötti dartsosok vesznek részt. A mai nap még arról is nevezetes maradt, hogy a belga Kenny Neyens - a szombati kilencnyilasa és fináléja után - újra döntőzött a Wigan-ben rendezett tornán. S hogy még fokozzuk egy kicsit a hangulatot, ezúttal is Németalföld adta a verseny másik nyertesét. Részletek lejjebb!

pdc-unicorn-development-tour_1hkgg7rryjusm1gmkfeld8c6fz.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Egy angol, két belga és egy kilencnyilas sztorija

2017. február 19. 22:00 - adam_f

PDC Unicorn Development Tour - 1-2. forduló (összefoglaló)

Luke Humphries és Dimitri van den Bergh győzelmével rajtolt a Unicorn által támogatott Development Tour ezévi versenysorozata, amelyen a 16 és 23 év közötti dartsosok vesznek részt. A szombati nap még arról is nevezetes maradt, hogy van den Bergh földije, Kenny Neyens kilencnyilast dobott a Wigan-ben rendezett torna első fordulójában. Részletek lejjebb!

pdc-unicorn-development-tour_1hkgg7rryjusm1gmkfeld8c6fz.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Cheltenhamben szálltak le az ufók

2017. február 18. 17:56 - Dart Major

Avagy hogyan bukjunk el egy meccset 120 feletti átlaggal

Azt már régóta tudjuk, hogy a dartsosok mezőnye időről időre elruccan egy-egy úgynevezett "exhibiton"-re, azaz haknira. Vagyis bemutatókra. Ilyenkor sztorizgatnak, vegyülnek a rajongókkal és persze játszanak is. 

Egy ilyen összeröffenésre került sor tegnap Cheltenham városában, ahol megrendezték a Cheltenham Masterst is. Egy bemutatókkal egybekötött kis tornáról van szó, amin részt vett Phil Taylor, Michael van Gerwen, Peter Wright és Mark Webster is többek között. Ebben sok hírérték nem lenne, de ha megnézzük a döntő átlagait akkor leesik az állunk.

received_1371047956289184.jpeg 

Igen, jól látja a kedves olvasó. Peter Wright neve mellett 133,60-as átlag! Egészen fantasztikus. És persze MvG 120-as teljesítménye sem volt akármi, de a 4-0-ás vereséget így sem tudta elkerülni.

Szólj hozzá!

Megvannak az első két Players Championship indulói

2017. február 17. 16:00 - Denis Potvin

Az első két versenyt február 25-én és 26-án, azaz a jövő hétvégén rendezik Barnsley-ban, a Metrodome-ban. Mindkét napon 128-128 induló lesz és az Order of Merit alapján emelik ki a legjobb 32-őt. A meccsek hat győztes legig tartanak és 75 ezer fontot dobnak szét a játékosok között. Phil Taylor már ebben a sorozatban sem vesz részt. Aki böngészni akar a nevek között, a hajtás alatt megteheti.

Tovább
Szólj hozzá!

Tayloré lett a Klasszikusok Csatája

2017. február 17. 08:12 - Denis Potvin

betway Premier League Darts - 3. forduló (összefoglaló)

Phil Taylor kiváló meccsen győzte le Raymond van Barneveldet, a Premier League harmadik fordulójában, a leeds-i First Direct Aréná-ban. Három játéknap után az utolsó szezonját játszó Taylor és Michael van Gerwen vezet, közöttük a jobb tornaátlag dönt egyelőre a holland javára. A tabella végén pedig a két újonc áll, de sok van még hátra. Gerwen azért komolyan megharcolt a honfitárs Jelle Klaasen ellen. Az öt csütörtöki meccs a hajtás alatt újra átélhető.

2016-betway-premier-league-generic-image_cropped.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Anglia vs. Európa - avagy játék és szórakozás

2017. február 16. 16:29 - adam_f

Csak egy videó

Természetesen a Premier League sorozatban részt vevő tíz játékosnak is marad ideje az önfeledt szórakozásra, főleg úgy, hogy ezt kedvenc tevékenységük, vagyis a darts közben tehetik meg. Természetesen mindenki kedvenc MC-je, John McDonald is emelte az esemény fényét, amelyben a tíz játékos két csapatban, valamint négy játéktípusban mérte össze tudását. Nézzük, milyen sikerrel tették mindezt.

Tovább
Szólj hozzá!

Mindig mosolyog és nagyon jól dobál

2017. február 15. 15:29 - Denis Potvin

Jutalmazással egybekötött évértékelőt tartott a 2016 decemberében megalakult Nemzeti Versenysport Szövetség. Az eseményen a 2016-os teljesítményük elismeréseképpen 31 nem olimpiai sportág 47 versenyzőjét díjazták. Dartsban az élete legjobb eredményét elérő Horváth Klaudia kapta meg a díszes serleget. Elmesélte nekünk, mekkora élményt jelentett számára az elismerés.

Tovább
Szólj hozzá!

Skót derbi és egy örökrangadó

2017. február 15. 11:26 - Denis Potvin

betway Premier League Darts - 3. forduló (beharangozó)

Harmadik és talán legpikánsabb fordulóját rendezik meg az idei Premier League-nek a leedsi First Direct Arena színpadán. Az már önmagában érdekes, hogy nincs már 100%-os mérleggel rendelkező játékos, de ez még semmi. Ami csütörtök estére jut az egészen parádés. Nem elég, hogy lesz egy skót derbi Peter Wright és Gary Anderson között (akik már lezárták korábbi nézeteltérésüket), de megmérkőzik egymással a két legenda Raymond van Barneveld és Phil Taylor is. Sőt a mezőny legnagyobb „pikantériájával” rendelkező van Gerwen – Klaasen összecsapás is. Ez több mint elég egy jó estéhez.

2016-betway-premier-league-generic-image_cropped.jpg

Tovább
Szólj hozzá!