9 Nyíl

Beszélgessünk megint a dartsról

2018. március 19. 08:59 - Denis Potvin

Dupla-Bull podcast - 4. rész

A hosszú hétvége, a négynapos ünnep, no meg a hétvégén történt események miatt is kicsit megcsúsztunk, de podcastos barátaink újabb munkája hallgatható a hajtás alatt. A téma pedig World Series of Darts (is). Fogadjátok őket megint nagy szeretettel.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: podcast darts 9nyil
Gamecente

Megtört MvG és Anderson idei hegemóniája

2018. március 18. 19:10 - Dart Major

2018 PDC Players Championship 6. - Arena MK, Milton Keynes (összefoglaló)

A tegnapi már-már szokásos van Gerwen győzelem után ma újra egymásnak feszültek a játékosok Milton Keynesben. A szokásos izgalmas és meglepő eredmények most is megszülettek, ahogy azt várni lehetett. Nézzük meg mik történtek a mai napon:

players-championship.png

Tovább
Szólj hozzá!

Hullámvölgyben a férfiak bajnoka - Évi-Nóri: 2-0

2018. március 18. 16:50 - adam_f

Steel Országos Bajnokság 2. forduló - Székesfehérvár (összefoglaló)

Ahogy a Nemzeti Sport szakírója is remekül megállapította, "az erősebbik nem versengése során csillaghullással, meglepetésözönnel" szolgált számunkra a steel egyéni nemzeti bajnokság 2. fordulója. Ez pedig nem jelentett mást, miszerint most egy kiemelt sem jutott el a fináléig, amely így végül új győztest hozott a férfiak mezőnyében. A hölgyeknél újra megismétlődött az első forduló fináléja, mégpedig szinte majdnem ugyanazzal a forgatókönyvvel. Nézzük tehát dióhéjban, hogyan zajlott a mostani hétvége a hazai élvonal számára.

ob2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Három a holland igazság

2018. március 17. 19:30 - Dart Major

2018 PDC Players Championship 5. - Arena MK, Milton Keynes (összefoglaló)

Nem tudom hányan gondolták már végig, hogy mekkora meló a PDC kötelékében dartsozni. Aki profi az ugye egész nap edz és gyakorol, aki meg meló mellett csinálja az ledolgozza a napi 8-10 órát és utána áll tábla elé. Természetesen ott van még a család is, ami a legfontosabb része az életnek és ebbe a körbe a dartsot behelyezni. Hogy miért írom ezt? Nos ha ránézünk a versenynaptárra láthatjuk, hogy a szabad hétvége mint olyan szinte nem is létezik. Állandó utazás, edzés, versenyzés és persze a teljesítménykényszer ez alkotja a PDC játékosok életét. Nem könnyű dolog na. Ma a Players Championship ötödik állomása került sorra ebben a kőkemény mókuskerékben, lássuk kinek, hogy sikerült.

players-championship.png

Tovább
Szólj hozzá!

Két döntetlen is született Nottingham-ben

2018. március 15. 23:25 - matyi96

2018 Unibet Premier League - Motorpoint Arena, Nottingham (a hatodik forduló összefoglalója)

Magyarország ünnepi hangulatban várta a csütörtök estét, a tíz játékos pedig feltüzelt állapotban volt már Nottingham-ben. A párosításokról és az esélylatolgatásokról már írtunk, most jöjjön az aktuális forduló összefoglalója. 

pl_2018.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Csuklyás Robin utódai a házban...

2018. március 14. 17:36 - adam_f

2018 Unibet Premier League - Motorpoint Arena, Nottingham (a hatodik forduló beharangozója)

Újra itt a csütörtök, amely két szempontból is fontos a magyar ember (és dartsrajongó) számára: az első az, hogy most erre a napra esik egyik legfontosabb nemzeti ünnepünk, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kezdetének emlékezete, a másik pedig a Premier League aktuális fordulója, amely ezúttal a gonosz János hercegnek és az angol történelem első legendás íjászának, vagyis Robin Hood városába, azaz Nottinghambe érkezett. Kvázi mondhatnánk azt is, hogy az angolok azzal tisztelik meg a magyarokat, hogy ajándék gyanánt egy komplett PL-fordulót nyújtanak át nekünk. Nézzük, hogy mindezt milyen párosításban teszik meg most nekünk.

pl_2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Barney a PL-ért az edzőtermet is bevállalta

2018. március 13. 14:39 - Denis Potvin

Raymond van Barneveldnél 2009-ben diagnosztizálták a cukorbetegséget, amely pedig komoly megterhelést jelent számára a versenyeken. Az ötszörös világbajnok most Youtube-csatornáján arról beszélt, hogy speciális kondícióval próbálja magát formában tartani. Ahogy elmesélte, katasztrófa volt Mervyn King ellen a színpadon, amikor kiesett a UK Open legjobb 64 versenyzője között.

Tovább
Szólj hozzá!

Duplázott a Repülő Skót

2018. március 11. 20:22 - Dart Major

2018 PDC Players Championship 4. - Barnsley, Metrodome (összefoglaló)

A mezőny nem sokat pihenhetett, mivel ma már folytatták a Players Championship küzdelmeit. De ugye ez egy ilyen biznisz, itt nincs helye sírás-rívásnak, oda kell állni és tolni a tömeget. Ezt a mezőny megtette, lássuk kinek hogyan sikerült.

pc4.png

Tovább
Szólj hozzá!

Tornák tömkelege a hétvégén

2018. március 11. 18:14 - adam_f

Hírek a darts világából

A Players Championship és a Eurpoean Tour angol selejtezői mellett azért voltak még rangos rendezvények ezen a hétvégén is a darts világában. Ebből mi most azt a kettőt mutatjuk meg, amelyek tényleg elég nagy hírverést kaptak ahhoz, hogy beszámolhassunk róluk. Nézzük is, melyek ezek:

pdcasian_tour2.jpg 

Tovább
Szólj hozzá!

Skót döntőt hozott a harmadik Players Championship forduló

2018. március 10. 18:46 - Dart Major

2018 PDC Players Championship 3. - Barnsley, Metrodome (összefoglaló)

A múltheti kaotikus időjárás és UK Open után most nyugodtan és szépen folytatódott a PDC évad. Ezúttal a Players Championship harmadik állomásán adtak randevút egymásnak a felek, és szokás szerint remek meccseket hozott az összejövetel. Nézzünk szét a történések között.

players-championship.png

Tovább
Szólj hozzá!