9 Nyíl

Dráma Perth-ben, Phil Taylor egy ismeretlen ausztráltól kapott ki

2016. augusztus 25. 15:33 - Denis Potvin

A World Series of Darts az ausztráliai Perth-ben, a Perth Darts Masters-szel búcsúzik a távoli kontinenstől, hogy majd Glasgow-ban csapjanak össze a legjobbak a sorozat döntőjében. Nos, a búcsú egy irgalmatlan nagy meglepetéssel kezdődött. A korábbi kétszeres perth-i bajnok, Phil Taylor óriási meglepetésre kikapott egy, a BDO-rangsorban is csak 117. ausztráltól. Corey Cadby a nap hőse. Bár még három meccs hátra van, ezt muszáj volt megosztani. Van videó is erről a meccsről, és lesz még összefoglaló a többiről is.

cqtsg8aumaanoei.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Nagy nevek, komoly ellenfelek a darts EB-n

2016. augusztus 24. 13:27 - Denis Potvin

Már nagyon várja mindenki a szeptember 20-át, amikor a nyolcfős magyar darts-válogatott a hollandiai Egmond aan Zee-ben, a Hotel Zuiderduinban megkezdi a szereplését a 2016-os Europe Cup of Dartson. Tegnap megvolt a sorsolás, már ízlelgettük az ellenfelek neveit, és most be is mutatjuk őket. Remélhetőleg fantasztikus öt nap vár ránk már kevesebb, mint egy hónap múlva.

cdswv1yw0aamozp.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A három testőr Ausztriában

2016. augusztus 21. 20:23 - adam_f

Bull's Super League Darts - Eastern Europe (3. forduló)

Természetesen nem egy Rejtő Jenő mű bemutatására vállalkoztam a következő sorokban, hanem inkább egy teljesen más történet megéneklésére (Rejtő műveiben amúgy sem vagyok annyira járatos, de ami késik, az nem múlik). A 3. fordulóval folytatódott ugyanis a Bull's Super League Darts kelet-európai kvalifikációs tornája, melyen a magyar színeket hárman képviselték. Hogy milyen eredményeket sikerült leérniük ezen a hétvégén, arról bővebben a "tovább" alatt olvashattok.

sld.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Phil Taylor tönkreverte a világbajnokot

2016. augusztus 19. 19:00 - Denis Potvin

Sydney Darts Masters - 2. nap

Ausztráliában a negyeddöntőkkel folytatódott a Sydney Darts Masters, és igazán szoros meccs nem is volt a mai napon sem. A legsimább talán éppen Phil Taylor és Gary Anderson meccse volt, amelyet Taylor 10-re nyert meg. Dave Chisnall, Peter Wright és Michael van Gerwen jutott még az elődöntőbe, de hogy milyen módon, azt lejjebb megmutatjuk. Sőt, erről a csodás meccsről videónk is van, ha valaki nem látta. Nézzétek, olvassátok!

phil-taylor-gary-anderson-ladbrokes-sydney-darts-masters-steve-christo-pdc_9n9lxf28fptf1qdyodxi2d7dm.jpg

Tovább
1 komment

Mi-micsoda a PDC-ben?

2016. augusztus 19. 12:51 - Denis Potvin

Major Árpád Levente

Felmerült az ötlet szerkesztőségünkben, hogy rendszerezni kellene a PDC ranglistáit és a különböző versenyeket, mivel nem mindenki számára egyértelmű, hogy mi is a Pro Tour és mit is jelent például a Tour Card. Sokan kérdezik, hogy miért más a kiemelés mondjuk egy European Tour állomáson, mint például a világbajnokságon. Ennek próbáltam utánajárni, és megfejteni a PDC ranglisták mibenlétét.

Tovább
Szólj hozzá!

Majdnem papírforma az aussziknál

2016. augusztus 18. 23:35 - adam_f

Sydney Darts Masters - 1. nap

A várakozásoknak megfelelően a nyolc kiemelt legnagyobb része meggyőző játékkal teljesítette a World Series ausztrál állomásának első napját. Azért csak a legnagyobb része, mivel volt egyvalaki közöttük, akinek igencsak meggyűlt a baja az időeltolódással, valamint a hazaiak egyik játékosával. Hogy ki volt az, megtudhatjátok, ha továbblapoztok.

rhys-mathewson-ladbrokes-sydney-darts-masters-steve-christo-pdc_cpkiquxtc0ln1t4la0gpg6g2x.jpg

Tovább
Szólj hozzá!