9 Nyíl

Taylor: Mintha csak a Holdon járnék - Van Gerwen: Csinálhatom még ennél is jobban

2016. szeptember 26. 15:00 - adam_f

Unibet Champions League of Darts - visszhangok

Mint ahogy azt már oldalunk is megírta, Phil Taylor nyerte a PDC által első alkalommal kiírt Champions League of Darts versenyét, mégpedig ellenállhatatlan játékkal téve mindezt. Az egész hétvégén nem talált legyőzőre a tizenhatszoros világbajnok, a döntőben pedig a jelenleg világelső hollandot, Michael Van Gerwen-t múlta felül úgy, hogy a kopasznak konkrétan sansza nem volt arra, hogy akár csak megszorítsa az angolt. Az alábbiakban a döntő két résztvevőjének nyilatkozatait olvashatjátok, konyhanyelvi magyar tolmácsolásom segítségével.

unibet-champions-league-of-darts.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Phil Taylor a király, BL-győztes lett

2016. szeptember 26. 08:15 - Denis Potvin

Ehhez kétszer kellett legyőzni Michael van Gerwent, és aki kétszer legyőzi Michael van Gerwent, az tényleg király. Phil Taylor pedig a Bajnokok Ligájában is történelmet írt, az először kiírt sorozatot nagyon simán nyerte meg, a csoportkört veretlenül hozta, aztán az elődöntőben James Wade ellen csak három, a döntőben Gerwen ellen pedig csupán öt leget veszítve lépett fel a trónra. Elképesztő sorozat!

phil-taylor-unibet-champions-league-of-darts-lawrence-lustig-pdc_1dyfbqfozxjn21b5z6gq0gtytg.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Phil Taylor lesimázta Michael van Gerwent

2016. szeptember 25. 09:45 - Denis Potvin

Az A. csoportoban Taylor, a B-ben pedig Gary Anderson is megnyerte második meccsét a Bajnokok Ligájában, amelyet idén először rendezett meg a PDC. A cardiffi torna eddigi legnagyobb vesztese a legutóbbi Grand Prix-győztes Robert Thorton volt, aki Michael van Gerwen után Peter Wrighttól is kikapott, Taylor pedig megmutatta a hollandnak, hol laknak az istenek. Nézzétek meg a videóját!

phil-taylor-michael-van-gerwen-unibet-champions-league-of-darts-christopher-dean-pdc_p0l3m8lzf78414n3qm0v9fa6y.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Így ért véget a WDF Europe Cup

2016. szeptember 24. 19:37 - Denis Potvin

Nekünk sok babér nem termett, de hát 2008 óta először voltunk az Eb-n. Majd értékeljük – reméljük a főszereplők részvételével – a Hollandiában történteket. A tények. A női versenyzőink tettek ki igazán magukért, hiszen közülük akadt kettő olyan is, aki egy meccsnél többet nyert, Fekete Nóra pedig egészen pontosan hármat, amellyel történelmet is írt. Szombaton a döntőket rendezték. A hajtás alatt a boldog emberek.

Tovább
Szólj hozzá!

Így kezdődött el a Bajnokok Ligája

2016. szeptember 24. 18:24 - Denis Potvin

Major Árpád Levente

Új, 100.000 font díjazású sorozatot indított útjára a PDC, és ezt rögtön a legnagyobb tv társaság a BBC tűzte műsorra. A lényeget itt lehet elolvasni. Hát ez nem semmi és akkor finoman fogalmaztam. A közvetítésnek meg is adták a módját, szakértőnek az ausztrálok egyik kiválóságát Paul Nicholsont és a ranglista 23. helyén álló Mark Webstert szerződtették. Interjúk, kiváló beharangozók, stb, stb. Igen színvonalasra sikerült tehát a verseny körítése, és most lássuk mi is történt az első fordulóban.Vannak videók is.

unibet-champions-league-of-darts.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A magyar lányok ma történelmet írtak

2016. szeptember 23. 20:03 - Denis Potvin

Szenzációsan szerepeltek egyéniben a magyar lányok a Hollandiában zajló WDF Europe Cup pénteki versenynapján. Mindenki hős volt, de a legnagyobb a pontosan ötödik Eb-jén szereplő Fekete Nóra. De a többiek is dicséretet érdemelnek. A hajtás alatt elmondjuk miért. Innen, a hazai távolból.

14344324_1359855577377372_1715945427619296827_n.jpg

Fotó: Barta Zsolt

Tovább
Szólj hozzá!

Százezer fontot kap, aki le tudja győzni van Gerwent

2016. szeptember 23. 13:10 - Denis Potvin

Major Árpád Levente

A három napos Players Championship őrület után frissítették a PDC szakemberei a Pro Tour ranglistát és így most már összeállt az idei év World Grand Prix mezőnye. A versenyt október 2-a és 8-a között rendezik meg Dublinban. A dupla be-, és kiszállós verseny összdíjazása 400.000 angol font ami a következőképpen oszlik meg:

robert-thornton-partypokercom-world-grand-prix-final-lawrence-lustig-pdc_1rd0n0jt5ekmy1j9ml9g2r6f9d.png

Tovább
Szólj hozzá!

Négy győzelem és hat vereség az Eb csütörtöki mérlege

2016. szeptember 22. 22:32 - Denis Potvin

WDF Europe Cup - 2. nap (összefoglaló)

Foglaljuk össze mi történt a WDF Europe Cup második napján. Hát, volt sok majdnem könnyfakasztó siker, kicsit bosszantó hibák, de összességében győzelmek, bravúrosak is. Udvariasak leszünk, és a lányokkal kezdünk. Nekik páros versenyük volt ma. A fiúknál az egyéni versenyeket rendezték. A legrosszabb hír számunkra, hogy a magyarok közül már senki sem maradt versenyben.

cs8zqvvxyaep738.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Na, ilyen sem volt még: 3 kilencnyilas és persze MvG

2016. szeptember 22. 20:28 - Denis Potvin

Players Championship 16 - Barnsley

És az őrület folytatódik. Tulajdonképpen két kérdés maradt erre a fordulóra: Michael van Gerwen folytatja-e fantasztikus sorozatát, illetve, hogy azok akik jól szerepeltek az elmúlt két napban vajon át tudják-e menteni formájukat a mai napra is.

michael-van-gerwen-betvictor-world-matchplay-lawrence-lustig-pdc_1gooiq4e6t7vk13fie3h7a0fd4.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Kezdődjék a tánc!!!

2016. szeptember 22. 10:30 - adam_f

Unibet Champions League of Darts - beharangozó

Húzós most a szeptember-október fordulója így, a dartsosok körében is, hiszen most tényleg van miből válogatni. Players Championship ide, WDF Európa-bajnokság oda, nem beszélve még a European Tour hátralévő állomásairól sem. A PDC pedig továbbra sem tétlenkedik, hiszen ezen a hétvégén rendezi meg az első alkalommal kiírt Bajnokok Ligáját...nem, semmi köze nincs az UEFA-nak ehhez a tornához...De ez lesz a csúcs, majd meglátjátok!

bbc-sport-champions-league-of-darts-pdc_1lmeki29fd8sr1p6rp4jdg6zqi.png

Tovább
Szólj hozzá!