9 Nyíl

Gary Anderson a World Seriesben verhetetlen

2017. május 25. 22:24 - Denis Potvin

A kétszeres világbajnok skót nyerte a World Series of Darts idei első állomását. Ahogy tavaly, idén is legyőzte Michael van Gerwent a döntőben. Mondjuk ki, Andersonnak nagyon fekszik ez a sorozat, jól járt, aki a tavalyi sikereit latba vetve idén is rá fogadott. Anderson előbb Peter Wrigh-ot intézte el, majd a döntőben is fölényesen – ezen a szinten legalábbis – nyert. De nézzük a meccseket. És még videó is van a döntőről, nézzétek meg.

Tovább
Szólj hozzá!

Előléptetést kapott a Hungarian Weekend

2017. május 25. 18:45 - adam_f

A Magyar Dartsszövetség tájékoztatója

Az alábbiakban a Magyar Dartsszövetség által közreadott tájékoztatót szeretnénk szó szerint közölni veletek, kedves Olvasóink, amely ismét egy kis lépést jelent előre hazánk eme szépséges sportot szerető közössége számára. Olvassátok, és örüljetek velünk együtt (legalább egy kicsit...).

mdszlogo.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Taylor csúnyán bukott, Price a nap meglepetése

2017. május 25. 00:47 - Denis Potvin

Dubai Darts Masters - első nap (összefoglaló)

Elkezdődött a World Series of Darts 2017-es idénye is. Egyetlen komoly meccs volt ma Dubajban, és azt éppen az első körben játszotta James Wade és Gerwyn Price. Pont az utóbbit dicsérhető, hogy komoly lett a vége. Sajnos Phil Taylor ezen az estén nem tudott komoly ellenfele lenni Gary Andersonnak, aki mellett Peter Wright és Michael van Gerwen is simán nyert. Nézzük a lényeget.

Tovább
Szólj hozzá!

Holland rangadó és Anderson Taylor ellen

2017. május 24. 10:27 - Denis Potvin

Dubai Darts Masters - beharangozó

Szerda este 18 órakor, a James Wade-Gerwyn Price csatával kezdődik az idei World Series of Darts sorozat. Az első állomás a Dubai Darts Masters, amelyet a hagyományoknak megfelelően szabad ég alatt, a Dubai Duty Free Tennis Stadiumban rendezik a tornát, így az elemekkel is meg kell majd küzdeni. Egészen fantasztikus négy meccsre van kilátás.

Tovább
Szólj hozzá!

Kanadát kaptuk a World Cup of Darts-on

2017. május 23. 12:33 - Denis Potvin

Sorsoltak a június 1-4. közötti World Cup of Darts-ra, amelyen Magyarországot Végső János és Mester Zoltán képviseli majd. A sorsolás szerint a John Norman Jr. és John Part alkotta kanadai kettős jutott nekünk ellenfélül. Lehetnek esélyeink. A további sorsolás a hajtás alatt. A cikket még folyamatosan frissítjük.

Tovább
Szólj hozzá!

Indul a World Series of Darts, amely Amerikát akarja meghódítani

2017. május 23. 10:54 - Denis Potvin

Szerdán Dubajban indul útjára a World Series of Darts 2017-es sorozata, amely azzal ad különleges élményt, hogy az eredetileg Ázsiára tervezett sorozat hosszú idő után eljut az Egyesült Államokba. A PDC régi hagyományait felelevenítve, a világ egyik legnagyobb piacát igyekszik megint bevonni a nemzetközi darts vérkeringésébe, hiszen az Egyesült Államokban korábban is rendeztek egy nagyszerű sorozatot. Éppen ezért a 2002 és 2009 között rendezett PDC Desert Classic élményeit igyekeznek újra felmelegíteni. Még az amerikai verseny előtt erről a sorozatról is olvashattok majd egy remek cikket.

Tovább
Szólj hozzá!

Ihász Vera a női elit ellen is képes helyt állni...

2017. május 22. 18:05 - adam_f

WDF/BDO Winmau Polish Open Weekend (összefoglaló)

Ezen a hétvégén zajlott le a már szokásosnak mondható Winmau Polish Open, melynek szombati és vasárnapi versenyén is újfent magyaroknak szurkolhattunk. S nekünk mi sem volt természetesebb, mint hogy nyomon kövessük a Győri DC két játékosának, Ihász Veronikának és Rucska Józsefnek a szereplését.

po2016.png

Tovább
Szólj hozzá!

Rekorddöntés és Snakebite siker!

2017. május 20. 19:16 - Dart Major

Players Championship 11. (összefoglaló)

Hűséges és kitartó olvasóink bizonyára jól tudták, hogy a mai hétvége ismét a Players Championship jegyében zajlik. Több szempontból is érdekesek ugye ezek a hétvégi kis összejövetelek. Ugye az itt elért eredmények komolyan beleszámítanak a ranglistákba, nevezetesen a világranglistába (Order of Merit) illetve a Pro Tour rangsorba. És ugye mindenki tudja, hogy a Pro Tour-ról is be lehet kerülni a világbajnokságra és ott már biztos komoly pénz üti az illető markát. Másrészt pedig a mostani hétvége apropója a World Cup. Ugyanis a hétvégi versenyek után derül ki, hogy kik képviselik hazájukat a két hét múlva startoló seregszemlén. Tehát aki most nagyot dobbant, akár még bekerülhet a válogatottba is. Lássuk mi történt a mai napon.

pdc_players_championship_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Phil Taylort már páros vb-n sem láthatjuk

2017. május 20. 14:00 - Denis Potvin

Ha Végső János és Mester Zoltán netán Angliát kapná a jövő hónapban rendezendő World Cup of Darts-on, azaz a páros világbajnokságon, akkor egészen biztosan le kell mondaniuk arról az élményről, hogy Phil Taylor ellen játszanak. A korszakos, idén visszavonuló zseni bejelentette, hogy a mostani vb-n már nem indul.

Tovább
Szólj hozzá!