9 Nyíl

Történetek a German Darts Championshipből

2017. március 22. 20:58 - Dart Major

Eddig sem lehetett azt mondani, hogy unalmas lenne a versenynaptár vagy azt, hogy kevés verseny lenne az év elején a PDC-ben. Ez a tény most sem fog megváltozni, sőt még inkább beindul az élet, ugyanis elindul az idei European Tour sorozat, mégpedig a German Darts Championship versennyel. Fontos sorozat ez, egyrészt mert elég szép pénzeket lehet keresni, másrészt pedig a világbajnokság szempontjából sem elhanyagolható, hogy ki hogyan végez ezeken a megmérettetéseken.

Kicsit most ugorjunk vissza az időben és nézzük meg, mi is történt az eddigi tornákon.

Tovább
Szólj hozzá!

A táncoslábú belga megint DT-t nyert

2017. március 19. 14:22 - Denis Potvin

PDC Unicorn Development Tour 5-6. (összefoglaló)

Belga nap volt a szombati. Ugye, mindenki jól ismeri Dimitri Van den Bergh-et, aki táncos bevonulóiról lett ismert. Egyelőre komoly eredményei nincsenek, de most megnyerte a szombati Development Tour második versenyét. Hogy mennyire komolyan veszik a fiatal, 16-23 éves srácok ezt a sorozatot? Legyen elég annyi, hogy volt kilencnyilas is Wiganben.

pdc-unicorn-development-tour_1hkgg7rryjusm1gmkfeld8c6fz_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Hétvégén a darts is vesz egy nagy levegőt

2017. március 18. 09:15 - Denis Potvin

Igen, most egy picit csendes, tán borongós hétvége következik, mint amilyen ebben a pillanatban az időjárás, ha kinézünk az ablakon. A PDC-nél a legfontosabb esemény a rövidesen kezdődő, kétnapos, az idei sorozatban az 5. és a 6. Development Tour állomás. Sok hazai versenyt rendeznek, közte MDL fordulót is.

Tovább
Szólj hozzá!

Gerwen hazai pályán verte Taylort

2017. március 17. 01:00 - Denis Potvin

betway Premier League Darts - 7. forduló (összefoglaló)

Rotterdam rendezte a Premier League 7. fordulóját. A három hazai játékosból kettőnek sikerült a győzelem, ráadásul a világelső Michael van Gerwen - 2016 után - ismét legyőzte itt is a darts élő legendáját, Phil Taylort. Barneveld óriási volt, James Wade kihasználta az adódó alkalmat, valamint volt balhénk, nem is egy. Hiába, Hollandia nem Anglia. Lassan eldől, ki lesz a két kieső. Ez volt a nap. És újranézhető!

betway-premier-league-darts_dtj6wfbqb6da14cp3c71inhp1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ahoy, Rotterdam!

2017. március 16. 09:12 - adam_f

betway Premier League Darts - 7. forduló (beharangozó)

Immáron másodízben lép ki a Premier League mezőnye Angliából, és megy át az öreg kontinensre, hogy tovább népszerűsítse a sorozatot. Természetesen hova invitálhatnánk meg a lelkes dartsot kedvelő közönséget, mint a hollandok egyik legkozmopolitább városába, Rotterdamba. Szóval, horgonyt fel, és irány Narancsország!

betway-premier-league-darts_dtj6wfbqb6da14cp3c71inhp1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!