9 Nyíl

Peter Wright fog nyerni Perth-ben

2017. augusztus 21. 11:31 - Denis Potvin

Ezt nem mi állítjuk, hanem maga Peter Wright, aki a Melbourne-ben, Phil Taylortól elszenvedett 11-8-as Darts Masters-döntő után nyilatkozott viccesen. Megszólalt természetesen a győztes is, aki nagyon boldog tud lenni még mindig és sosem unja a sikert. Amíg csak lehet.

Tovább
Szólj hozzá!

Phil Taylor tényleg úgy akarja befejezni...

2017. augusztus 20. 15:37 - Denis Potvin

2017 Melbourne Darts Masters - harmadik nap (összefoglaló)

...hogy most éppen a Melbourne Darts Masters-t nyerte meg. Jár neki a kalaplengetés, mert megérdemelte. A vasárnap nem hozott nagy csatákat, inkább sima meccseket. Peter Wright és Taylor is simán jutott a döntőbe, hogy aztán az is sima kör legyen. Szép és méltó története megint a dartstörténelem egy újabb fejezetének, a glória pedig megint a Mesteré. Sosem lehetne szebb regényt írni.

c7zpfbox4aigkp2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Taylor visszavágott Cadbynek - végsőkig kiélezett meccsek Melbourne-ben

2017. augusztus 19. 15:38 - Denis Potvin

2017 Melbourne Darts Masters – második nap (összefoglaló)

Ma alaposan kiszolgálták a résztvevők a Melbourne Darts Masters nézőit. Majdnem mind a négy meccs a végsőkig kiélezett volt, azaz csak a 19. legben dőlt el. Nehezen indult a nap, de Peter Wright alacsony átlaggal is nyerni tudott. Whitlock bebizonyította, miért is Varázsló a neve és persze Phil Taylor, akivel nem lehet betelni, de hatalmas taps járt Corey Cadbynek is. A végén Gurney csatlakozott a négyekhez, azaz a torna vasárnapi elődöntőjébe.

c7zpfbox4aigkp2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Corey Cadby megint skalpolt, de a Whitlock-Anderson a nap meccse

2017. augusztus 18. 15:34 - matyi96

2017 Melbourne Darts Masters - első nap (összefoglaló)

Mint már írtuk, ma 11 óra magasságában kezdetét vette a 2017. évi Melbourne Darts Masters. A sorsolás már a tegnapi napon elkészült, tudni lehetett, hogy akár már az első fordulóban lehetnek izgalmak, akár meglepetések is. Az ütközetnek a Hisense Arena biztosított helyet. c7zpfbox4aigkp2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A darts megint lépett egy hatalmas szintet

2017. augusztus 17. 13:00 - Denis Potvin

Nem is akárhol, hanem az Egyesült Királyságban, azaz a sportág őshazájában. Egy szavazáson élen végezni mindig hatalmas dolog. Egy brit kutatóintézet körkérdések alapján rakta rangsorban a 12 legnépszerűbb brit sportágat. A sport integritás – mondjuk úgy, érintetlenség, sértetlenség, feddhetetlenség, tisztesség, becsület – Indexben a darts végzett az első helyen, a snooker csak a negyedik, a foci a 12. Ez a nem semmi. Elmagyarázzuk, mit is jelent ez pontosan.

Tovább
Szólj hozzá!

James Wade beszélt a betegségéről és segíteni akar

2017. augusztus 16. 13:39 - Denis Potvin

Talán sokan tudják, talán kevesen, de James Wade elég régóta és sokat szenvedett a bipoláris rendellenességben. Ezt a betegséget a köznyelv mániás depressziónak nevezi, és rengeteg tévhit, félreértés kapcsolódik hozzá. Egyesek bűnözőkkel azonosítják a betegséget, mások az őrület szinonimájának tartják, ám ezek általános tévhitek. Olyan ez, mint az érzelmi hullámvasút. Wade-nél 2011-ben diagnosztizálták. Most ő szeretne segíteni.

Tovább
Szólj hozzá!

Melbourne-ben dübörög tovább a Darts Masters

2017. augusztus 15. 10:48 - Denis Potvin

Az aucklandi, Kyle Anderson győzelmével véget ért Darts Masters után ebben a hónapban még két versenyt bonyolítanak le ebből a sorozatból ebben a hónapban. Az egyiket rögtön a mostani hétvégén, ezúttal Melbourne lesz a helyszín, majd rá egy hétre Perth-be rándul át a mezőny. Az eheti verseny induló már ismertek.

Tovább
Szólj hozzá!

Sport DC: kettőből egy

2017. augusztus 14. 21:28 - adam_f

Steel Magyar Kupa - egyéni verseny (összefoglaló)

Szombaton az OB-é volt a főszerep Salgótarjánban, de vasárnapra is maradt program a magyar élvonalnak. Ugyanis ezen a napon zajlott le a steel egyéni Magyar Kupa, amelynek döntőiben a Sport DC duplán is érdekelt volt.

salgotarjan-kep.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Tapadós Taki - Veretlen Vivi

2017. augusztus 13. 19:29 - adam_f

Steel Nemzeti Bajnokság - 5. forduló - Salgótarján (összefoglaló)

Takács Gábor győzelmével ért véget a szombaton zajlott steel nemzeti bajnokság ötödik fordulója. A dömsödiek játékosának jó ómen volt az új mez, mivel nagyon jó játékkal rukkolt ki a tegnapi napon. Ellenfele ezúttal viszont nem a jól megszokott Székely "Penge" Pál volt, mivel ő most csak az elődöntőig jutott. A hölgyeknél ezúttal sem volt kérdés Czipó Vivien győzelme, így szinte már lassan a nyakába lehet akasztani a bajnoki aranyérmet. Összefoglalónk következik...

salgotarjan-kep.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Az ausztrál Mester és a hisztiző Taylor esete

2017. augusztus 13. 13:45 - Denis Potvin

Auckland Darts Masters - harmadik nap (összefoglaló)

Elérkeztünk az Auckland Darts Masters utolsó napjához. Van bennünk némi hiányérzet, és amikor Phil Taylor majd hazafelé repül a gépen, egészen biztosan ő is átgondolja ezt az egészet. Kikapott a junior-világbajnoktól az elődöntőben és nem viselkedett túl szimpatikusan. Kyle Anderson vitte el végül a trófeát, a darts pedig egy olyan játék, amikor sosem az ellenféllel kell foglalkozni, hanem a saját dobásainkkal. Ha ez nem sikerült, sose az ellenfélre haragudjunk, hanem saját magunkra. Ezt Taylor már csak kevés alkalommal fogja érezni. Aki nem látta, nézze velünk újra.

Tovább
Szólj hozzá!