9 Nyíl

Ez (lett volna) a világ legfurcsább kiszállója...

2017. október 17. 14:51 - Denis Potvin

Csak egy videó (vagyis most inkább kettő)

...amit James Wilson mutatott volna be Dave Chisnall ellen a European Darts Trophy versenyén. Érdemes a videóért kattintani, mert az valóban nagyon ritka, amikor a nyíl visszapattan a tábláról (a D20-ból ráadásul), és Robin Hoodként áll bele az első nyílba úgy, mintha egy mágnes húzta volna oda. Paul Nicholson, a rendezvény egyik kommentátora csak annyit mondott, ő még ilyet soha nem látott. Wilson 92-ről próbált kiszállni, de két 20-as jött csak össze, aztán repült a fantomnyíl.

Tovább
Szólj hozzá!
Gamecente

Egy kis pihenés mindig jót tesz...

2017. október 16. 09:37 - adam_f

Utózöngék a göttingeni estéből

Michael van Gerwen győzelmével zárult az idei ET-sorozat, és ez a győzelem azt jelentette a holland világelsőnek, hogy karrierje huszadik sikerét tudhatja a magáénak a sorozaton belül. Persze nem mehetünk el szó nélkül Rob Cross teljesítménye felett sem, aki elsőbálozóként már a második ET döntőjét játszhatta, és az ezévi eredménylistáját nézegetve is biztos résztvevője lesz a 2018-as világbajnokságnak, valamint kiérdemli még az "év felfedezettje" címet is. Nagyon jó kis hétvége van tehát mögöttünk, amelyben sok jó mérkőzést láthattak azok, akik kilátogattak a göttingeni helyszínre. Nézzük, hogy értékelték a hétvégét a résztvevők.

_20.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Van Gerwen - Cross: 2-0

2017. október 15. 23:10 - adam_f

2017 HappyBet European Darts Trophy - Göttingen - a döntő nap (összefoglaló)

Michael van Gerwen már második alkalommal győzte le Rob Cross-t a European Tour sorozatában, így a holland világelső sikerével zárult le a sorozat 2017-es évada. Nagyon jó kis program volt a mai, úgyhogy nem is szaporítom tovább a szót, hanem mutatom, hogy mi is történt a göttingeni torna zárónapján.

_20.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Kiverték a Grand Prix-bajnokot

2017. október 15. 01:38 - Denis Potvin

2017 HappyBet European Darts Trophy - Göttingen - második forduló (esti kör)

Két esélyes is kiesett, Ratajski keményen melózott, de ő is búcsúzott. Andy Boulton viszont nagy sikert könyvelhet el, miután legyőzte Daryl Gurneyt, aki még talán Grand Prix-sikertől kicsit ünnepi hangulatban volt. Továbbment Kim Huybrechts, Klaasen, Cross, Wright, Whitlock és Michael van Gerwen is Göttingenben, az idei utolsó European Tour versenyen. De menjünk sorban.

_20.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Három kiemelt búcsúzott Göttingenből

2017. október 14. 17:03 - matyi96

2017 HappyBet European Darts Trophy - Göttingen - második forduló (délutáni kör)

Tegnap 23 óra tájékában befejezték az első kört a játékosok. A tizenhat továbbjutó ma a tizenhat kiemelttel csap össze szokásos felbontásban. 13 órakor vette kezdetét az első nyolc párosítás, lássuk mi történt délután a németországi Göttingenben. _20.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Véget ért az első göttingeni este

2017. október 13. 23:01 - matyi96

2017 HappyBet European Darts Trophy - Göttingen - első nap (esti összefoglaló)

Lepörgött a délután egész jó mérkőzésekkel Göttingenben, ketten átlépték a 100-as átlagot, Keegan Brown pedig csípte azt. Nézzük, tudták-e produkálni a délutáni szintet az estiek, vagy esetleg túl szárnyalták-e társaikat._20.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

A 100 feletti kiszállók délutánja, megfejelve százas átlagokkal

2017. október 13. 17:38 - Dart Major

2017 HappyBet European Darts Trophy - első nap (délutáni program)

Eljött az igazság pillanata, vagyis eljutottunk az idei év utolsó European Tour állomásához. A tét hatalmas volt a mezőny egy részének. Egyfelől a European Championship küzdelmeihez szükséges pontokat be lehet gyűjteni ezen a hétvégén. Másrészt pedig a Pro Tour is lezárul a European Darts Trophy végén és ekkor zárul a Pro Tour ranglista is, ami a legjobb tizenhat játékosnak helyet biztosít az Ally Pallybe. Plusz ugye a világranglistába is beszámít ez a verseny szóval nagyon nem mindegy mi történik ezen a viadalon. Lássuk a verseny első napjának délutánját:

_20.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

A lengyelek dartshőse nemet mondott a BDO-nak

2017. október 12. 13:39 - Denis Potvin

Akárhogy is okoz sok bosszúságot a magyaroknak, nagyon kedveljük Krzysztof Ratajskyt, a Lengyel Sast, aki ebben az évben sok magyarországi European Tour-kvalifikáción tört már borsot a mieink orra alá. Miután elbukta a budapesti vb-selejtezőt, a BDO felkérte őt arra, hogy legyen ott a Lakeside-on, de Ratajski erre nemet mondott, egyértelműsítve abbeli szándékát, hogy PDC-versenyző akar lenni.

Tovább
Szólj hozzá!

Walesi győzelemmel zárult az idei Players Championship sorozat

2017. október 11. 19:33 - Dart Major

Players Championship 22 (összefoglaló)

Kicsengettek a Pro Tour leghosszabb sorozatában. Eljutottunk ugyanis a záróversenyig, vagyis a huszonkettedik fordulóhoz a Players Championship 2017-es kiírásában. Utolsó lehetősége volt a mezőnynek, hogy kvalifikálják magukat az év végi Players Championship Final-re, illetve a Pro Tour ranglistán való előrejutáshoz is itt volt még egy lehetőség. Nézzük meg, mi történt ma Barnsleyban.
pdc_players_championship_4.png

Tovább
Szólj hozzá!

Az utolsó előtti forduló története

2017. október 10. 18:32 - Dart Major

Players Championship 21 (összefoglaló)

Ahogy ránéztem a naptárra nem egészen akartam elhinni amit látok. Máris eljött az idei év utolsó előtti Players Championship forduló. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Alan Norris győzelmével elkezdődött az idei év, máris vége. Mivel pedig jön a végelszámolás, már csak két alkalom maradt a játékosoknak, hogy pénzt gyűjtsenek a ranglistán. A mai nap érdekessége és számomra szépsége, hogy visszatért a "Bika", azaz a jó öreg Terry Jenkins. Lássuk, hogy szerepelt ő és a többiek:
pdc_players_championship_4.png

Tovább
Szólj hozzá!