9 Nyíl

James Wade tényleg visszatért

2018. április 22. 09:36 - Denis Potvin

European Tour 4, Austrian Open, 2. nap, esti program – összefoglaló

James Wade két elveszített European Tour elődöntő után vágott vissza a torna első számú kiemeltjének, Peter Wright-nak úgy, hogy mind a két játékos 101-es átlag felett zárt. Kiesett az előző ET-győztes Max Hopp és némi meglepetésre búcsúzott az utóbbi időben gyengébb eredményeket produkáló Jelle Klaasen. A többi meccseken az esélyesek győztek a grazi Austrian Darts Open második napjának az esti programjában.

Tovább
Szólj hozzá!

Ritka pillanatok: egyszer sem borult a papírforma

2018. április 21. 17:59 - Dart Major

PDC European Tour 4 - Austrian Darts Open - Graz / Premstatten (második nap, délutáni összefoglaló)

A tegnapi nap után a mai napon a szokásoknak megfelelően megérkeztek a nagy nevek. A délutáni program igen impozáns névsort tartogatott hiszen a korábbi világbajnok Steve Beaton mellett Mervyn King, Ian White vagy épp Michael Smith is tábla elé állt. Ha pedig odaálltak akkor dobtak is elég szépen.
ado_2018-350x197.png

Tovább
Szólj hozzá!

Nem sikerült a bravúr, nincs még magyar győzelem

2018. április 21. 08:34 - Denis Potvin

European Tour 4, Austrian Open, 1. nap – összefoglaló

Pénteken elkezdődött Grazban a 2018-as Austrian Darts Open és végre megint egy magyar indulóval. Arra büszkének kell lenni, hogy sikerült odáig eljutni. Sajnos, csak közel fél óra jutott Alexits Tamásnak. A jóval rutinosabb Jason Cullen sima 6-1-gyel ment tovább. Az első magyar European Tour-győzelemre így továbbra is várni kell. Az első nap nagy bukói között találjuk John Hendersont és Ronny Huybrechtset is. James Wade és a legutóbbi ET-győztes Max Hopp is sikerrel vette az első kört.

Tovább
Szólj hozzá!

Gerwent megint megverték, Anderson megint zseniális volt

2018. április 20. 10:10 - Denis Potvin

Premier League, 12. forduló, április 19., Rotterdam, Ahoy – összefoglaló

Ez most nem Michael van Gerwen hete eddig, az biztos, ritkán esik meg a világelsővel, hogy egymás után kétszer is vereséget szenvedjen. Raymond van Barneveld viszont két győzelemmel abszolválta a rotterdami PL-fordulókat, ahogy Gary Anderson is. A hét nagy vesztese Simon Whitlock, aki kétszer súlyos vereséget szenvedett, szinte biztos, hogy nem jut tovább, Michael Smith pedig nagyon fontos pillanatban nyert.

Tovább
Szólj hozzá!

Amikor saját népe előtt lesz meztelen a király

2018. április 19. 09:46 - Denis Potvin

Premier League, 11. forduló, április 18., Rotterdam, Ahoy – összefoglaló

Elkezdődött Rotterdamban a kétnapos Premier League forduló, most pótolták az március 1-ei, Exeterben elhalasztott fordulót és rendezik a korábban betervezett játéknapot, így a holland közönség duplán jól jár. De annyira azért mégsem, bár Raymond van Barneveld nyerni tudott, a nagy kedvenc, Michael van Gerwen vereséget szenvedett az elképesztő nagyot küzdő Peter Wright-tól. A nap duplázója és nagy nyertes Gary Anderson volt, aki kétszer is nyerni tudott ezzel pedig már nagyon stabilan a legjobb négyben, amelynek előnye négy játéknappal a vége előtt már elég tekintélyes.

Tovább
1 komment

Hatalmas magyar bravúrok Bochumból

2018. április 17. 09:26 - Denis Potvin

Bull's German Masters, Bochum - összefoglaló

Mint a köztudott, hiszen a facebook oldalunkon a lényeges dolgokat mi is figyelemmel követtük, kiválóan szerepelt a steel Eb-válogatottunk bő kerete Bochumban a hétvégén. A Bull's Darts Mastersen a férfiaknál A kategóriás BDO-WDF versenyt rendeztek, míg a nőknél a szűk elit szerepelt. Így aztán különös nagy dolog az, hogy szombaton Ihász Veronika a harmadik, vasárnap Czipó Vivien a második helyen végzett. Ez óriási bravúr. Nagyjából összeszedtük a részleteket is.

Tovább
Szólj hozzá!

Világbajnokot, és PL-másodikat verve érte el élete legnagyobb sikerét

2018. április 16. 00:15 - Denis Potvin

2018 PDC European Tour - German Darts Open - Saarlandhalle, Saarbrücken (az esti döntők)

Nagyszerű látni azt, hogy a dartsban valóban működik az ifjú tehetségek elve. Nagyszerű látni azt, ahogy Rob Cross a semmiből világbajnok lett, aztán jön egy 21 éves tehetség, a német Max Hopp és a European Tour hétvégi, saarbrückeni versenyén elintézi őt. Ez is bizonyítja azt az elvet, hogy munkával is kitartással el lehet érni ekkora sikert, ami most Max Hoppnak sikerült. Csak gratulálni tudunk neki.

gdo_2018-350x197_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Ragyogott a Gyémánt, izzadt a világelső és a világbajnok is

2018. április 15. 17:05 - Dart Major

2018 PDC European Tour - German Darts Open - Saarlandhalle, Saarbrücken (nyolcaddöntők)

"The Show Must Go On" ahogy a Queen halhatatlan slágere is tartja. Mára kialakult a legjobb tizenhat mezőnye, néhány váratlan névvel, de ez már megszokott dolog a PDC berkein belül. Délután eldöntötték kik jutnak be a legjobb nyolc közé lássuk mi történt:
gdo_2018-350x197_1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Pá, pá, Peter!

2018. április 15. 10:35 - adam_f

2018 PDC European Tour - German Darts Open - Saarlandhalle, Saarbrücken (második nap)

Rob Cross és Dave Chisnall is magabiztos játékkal jutott tovább a German Darts Open második napján, ahol már az első tizenhat kiemelt is csatlakozott a péntekről beérkezettekhez. Kiesett viszont többek között Peter Wright - aki Max Hopp-tól kapott ki egy nagyon szoros találkozón -, és Steve Beaton - akit Alan Tabern intézett el. Nézzük tehát röviden és velősen, hogy mi is volt a European Tour harmadik állomásának szombatján.

gdo_2018-350x197_1.png

Tovább
1 komment

Péntek 13 és a darts - második felvonás

2018. április 13. 22:59 - Dart Major

2018 PDC European Tour - German Darts Open - Saarlandhalle, Saarbrücken (első nap, esti program)

Alig pár óra pihenő után újra szólította a PDC rajongókat a darts. Folytatták amit befejeztek, vagyis második szakaszához érkezett a German Darts Open első fordulója. Meglepő eredmények és parádés teljesítmények egyaránt akadtak, szóval megint jó kis etapot toltak a versenyzők.
gdo_2018-350x197_1.png

Tovább
Szólj hozzá!