9 Nyíl

De mi történt Peter Wright-tal?

2017. június 27. 10:40 - Denis Potvin

Elképesztő jól indult az éve a skótok nagyszerű játékosának, Peter Wright-nak, aztán a nyárba fordulva valami történhetett vele, mert ahogy a hétvégi Austrian Darts Openen kikapott Kim Viljanentől, az jelzi, hogy nem úgy néz ki minden, mint azt még májusban a közvélemény gondolta.

Tovább
Szólj hozzá!
Gamecente

Döbbenetes Michael van Gerwen fölénye

2017. június 26. 15:10 - Denis Potvin

European Tour 7.: Austrian Darts Open - statisztikák

Ahogy mi magunk is írtunk róla, Michael van Gerwen vasárnap már a harmadik idei European Tour versenyét nyerte meg. A legfontosabb adatok azt mutatják, hogy megint nem érdemtelünk. A TheRedBit megint összeszedett jó pár hasznos adatot, amely a holland már-már nyomasztó fölényét bizonyítja.

ddmw2tuxsaalkqh.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Csak a lényegre koncentrálva...

2017. június 26. 10:19 - adam_f

European Tour 7.: Austrian Darts Open - értékelések

Mint ahogy már tegnap beszámoltunk róla, Michael van Gerwen a harmadik ET-sikerét is bezsebelte a Bécsben rendezett Austrian Darts Openen. A holland ezzel egy újabb lépést tett a végső siker felé vezető úton, de azért valljuk be, nem volt neki ez olyan könnyű. Michael Smith ugyanis nagyon jól játszott, végig ott volt a világelső nyakán, ám a végén nem neki jött ki a lépés. Nézzük, hogyan értékelték a találkozót a mérkőző felek.

austrian-darts-open-2017.png

Tovább
1 komment

Kiváló döntő, brutális átlagok és holland siker az utolsó napon

2017. június 25. 22:58 - adam_f

European Tour 7.: Austrian Darts Open - harmadik nap (a döntők)

Ahogy számítani lehetett rá, nagyon parázs mérkőzéseket hozott a European Tour hetedik állomásának vasárnap estéje, ám végül bejött a papírforma, és a holland világelső, Michael van Gerwen győzelmét hozta az Austrian Darts Open. Persze a sikert nem adják ingyen, és ezt a holland versenyző is a saját bőrén tapasztalhatta - legalábbis a döntőben... 

austrian-darts-open-2017.png

Tovább
Szólj hozzá!

Tarolt a Rocksztár - tovább tart a finn csoda

2017. június 25. 16:53 - Dart Major

European Tour 7.: Austrian Darts Open - harmadik nap (délutáni program)

Meglepetésekkel és kiváló teljesítményekkel teli két napon vagyunk túl a European Tour hetedik állomásán. Néhány esetben csak lestünk ki a fejünkből és csodálkoztunk, máskor pedig a fejünket fogtuk értetlenkedésünkben. A mai nap délutáni programjában a legjobb nyolc közé jutást volt a tét, lássuk mi történt.
pdc_eu_logos2017_ado-350x197.png

Tovább
Szólj hozzá!

Czipó Vivien mindent vitt - hatalmas bravúr Bécsben

2017. június 25. 11:04 - Denis Potvin

WDF-BDO Austrian Open - összefoglaló

Az Austrian Darts Open ET-torna mellett a WDF is rendezett egy tornát Bécsben. A nagyok árnyékában hatalmas magyar bravúr született, Czipó Vivien a női versenyt és az ifjúsági versenyt is megnyerte. A többi számban is sok remek magyar eredmény született. Az ifjúsági fiúknál például Prés Nándor oktatta a mezőnyt. A többiről bővebben a tovább után...

Tovább
Szólj hozzá!

Az este legnagyobb győztese egy finn

2017. június 25. 01:48 - Denis Potvin

European Tour 7.: Austrian Darts Open - második nap (esti program)

Kim Viljanen - azok után, hogy eltakarította az útjából a magyarokat rendre verő Krzysztof Ratajskit - Peter Wrightot is elintézte újfent egy tizenegy leges meccsen. Kalapot emelünk előtte. Döbbenetesen könnyen esett ki a versenyből Rob Cross és Ronny Huybrechts is. A részletek a hajtás alatt.

Tovább
Szólj hozzá!

A hátsó pálya hatalma

2017. június 24. 17:48 - Dart Major

European Tour 7.: Austrian Darts Open - második nap (délutáni program)

Újra szombat, újra European Tour. Mai napon már a legnagyobbak is tábla elé léptek, tehát a színvonal emelkedése várható volt. Ahogyan megint benne volt a pakliban, hogy akadnak majd komoly meglepetések is. Nézzük meg mit hozott a második nap első etapja.
pdc_eu_logos2017_ado-350x197.png

Tovább
1 komment

Megvan a recept Ratajszki ellen is...

2017. június 24. 10:05 - Dart Major

European Tour 7.: Austrian Darts Open - első nap (összefoglaló)

Egész elképesztő, ahogyan rohan az idő. Szinte tegnap volt, hogy március utolsó hétvégéjén elstartolt az idei European Tour, most pedig már a hetedik állomáshoz érkezett a mezőny. Szinte még fel sem eszméltünk, máris a második fele kezdődik az idei sorozatnak. Na mindegy, kár siránkozni az idő múlásán, inkább nézzük meg mi is történt Bécsben a verseny első napján.
pdc_eu_logos2017_ado-350x197.png

Tovább
Szólj hozzá!

Szupertehetség és negyedszer is Európa-bajnok

2017. június 23. 15:00 - Denis Potvin

Czipó Viviennel beszélgettünk...

Czipó Vivien negyedszer lett Európa-bajnok. Még csak tizenhat éves, de már mind a két szakágban, a steelben és a softban is a legjobb tudott lenni a korosztályában. Erre azért nem lehet úgy felkészülni, ez csak azért lehet, mert az ember, az alany istenáldott tehetség, Czipó Vivien pedig tényleg az.

Tovább
Szólj hozzá!