9 Nyíl

Pipe, vagy Kist? Estére kiderül

2015. december 18. 12:30 - Turpi9

Folytatjuk az esélylatolgatást, kicsit újra körbenézünk egy-két fogadóiroda háza táján, hogy véleményük szerint kik azok a játékosok akik pozitív mérleggel jöhetnek ki az ütközetekből. Első slukkra nézzük meg Justin Pipe és Christian Kist mérkőzését!

A kis Justin 44 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot Angliában. Jellegzetes játéka megosztja a dartsot kedvelő és szerető társadalmat. A The Force becenévre hallgató játékost én személy szerint nem biztos hogy ezzel a névvel illettem volna játékstílusa végett, justinpipe.jpgsokkal jobban passzolna hozzá a metaforikus hatással bíró A Lajhár becézés. Pipe messzi földön híres lassú játékáról, amit bizony nem minden ellenfele tud csendben és fegyelmezetten elviselni.

Ennek ellenére a mai napon a fogadóirodáknál ő az esélyesebb ellenfelénél, a győzelme 1,6-os szorzót jelenthet a szerencsejátékosoknak. Nem mellékesen lassú és idegölő játékával jelenleg a PDC világranglistáján a 20. helyet foglalja el.

Ellenfele, a tőle 15 évvel fiatalabb holland reménység, Christian Kist. Fizimiskájában kezd hasonlítani a világelső honfitársára, azonban eredményességben már egy kicsivel eltér kollégájától negatív irányban. Bár a BDO égisze alatt 2012-ben világbajnoki címet ünnepelhetett a The Lipstick becenévre is hallgató sportoló, ennek ellenére a bukiknál nem számít az összecsapás esélyesének. Nyertes játékára 2,2-es szorzót biztochristiankist.jpgsítanak a fogadóirodák.

Nehéz mérkőzésre számíthatunk, mert világbajnok véletlen nem lesz az ember, főleg ha erről a sportról van szó. Igaz, ez 2012-ben történt, de valószínűleg nem felejtett el játszani a tulipános úr.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr108179562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása