9 Nyíl

Hozza-e a papírformát a Varázsló?

2015. december 19. 11:30 - Turpi9

A mai napon se maradhatunk tippmix nélkül, hiszen többen úgy tartják, hogy az élet csak egy játék. Főleg ha még darts fogadásokat is tehetünk! Nem is akármilyen mérkőzésre, hiszen elkezdi a versenyzést két kiváló játékos ráadásul egymás ellen, nevezetesen Simon Whitlock és Ricky Evans.

simonwhitlockgrandslamofdarts_2860623.jpgWhitlock régi motoros már a szakmában, aki fizimiskáját tekintve akár Gandalf is lehetne a méltán híres remekműben, a Gyűrűk urában. Többször is megadatott neki a lehetőség hogy megkoronázza pályafutását, azonban minden alkalommal vesztesként léphetett el a tábla elől.

Első ízben 2008-ban a BDO által megrendezett világbajnoki döntőben Mark Webster ellen, másodszor pedig a PDC 2010-es kiírásában a már többször méltán éltetett Phil Taylor ellen. A 46 esztendős, a sokat mondó The Wizard becenevű ausztrál kiválóság győzelmére 1,28-as szorzó jár a fogadóirodáknál.

2710198756.jpgEvans ellenfelével ellentétben a fiatal, mindössze 25 éves. Óriási sikereket ő még nem ért el az almanachok szerint, de az utóbbi években rendre szerepelt a nagynevű világeseményeken. A Rapid becézésre figyelő angol származású darts játékos győzelmére a bukmékerek 2,8-as szorzót adnak, ami azért igencsak combosnak nevezhető.

De mint minden sportágban, itt is bőven lehet meglepetés a végkimenetelben. Sokszor a számok megtévesztőek lehetnek és ebben a gyönyörű sportágban pillanatnyi formák és megingások dönthetnek el egy-egy mérkőzést. Ami a sportfogadók esetében nem biztos hogy magas vérnyomás mentes perceket okozhat, azonban a sportot kedvelő laikusok szemszögéből egészen élvezetes és kedvükre való lehet!

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr698180054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása