9 Nyíl

A Tüske oda tud majd szúrni? A Csúfolódó srác is harcba száll!

2015. december 21. 13:00 - Turpi9

Hétfő ellenére a mai napon is folytatódik gőzerővel a PDC világbajnokság! Több nagy név is ismét tábla elé fog állni, ennek hatására kicsit csemegéztünk a bukiknál!

robertthornton.jpgAz első mérkőzést Robert Thornton és Alan Norris fogja vívni. A nagyobb márkanevű skót Thornton a világranglista legfrissebb állása szerint a 6. helyen áll. Az idei évben a The Thor, azaz Tüske becenevű 48 esztendős skót kiválóság felállhatott a dobogó legfelső fokára a World Grand Prix-en és a PDC European Darts Open-en is!

Ez jelzésértékű lehet akár a végső győzelemre is, de addig még hosszú út van. Na meg persze kiválónál kiválóbb ellenfelek! Norris elleni bemutatkozó fellépésére a fogadóirodáknál természetesen favorit, mindössze 1,45-ös szorzót adnak esetleges győzelmére.

 

alannorris.jpg

A világranglistán valamivel hátrébb elhelyezkedő Norris, számszakilag 49. helyen álló játékost sem szabad leírni abszolút esélytelennek, hiszen 2014-ben a BDO keretein belül világbajnoki döntőt játszhatott! A nemes egyszerűséggel csak Chuck becenévre hallgató dartsos az idei évben az első, pályafutása során már második alkalommal sikerült 9 nyilas kiszállót produkálnia.

A 43 éves angol sportoló győzelmére 2,75-ös oddsz jár a sportfogadási helyeken, azonban erősen meggondolandó hogy leírjuk! Véleményem szerint ha valaki, ő okozhat fejtörést Thortonnak!

 

michaelsmith.jpgA második mérkőzés amire rápislantottunk, az Michael Smith és Jeffrey de Zwaan összecsapása. A világranglista 8. helyét elfoglaló 25 esztendős Smith az idén több versenyt megnyert, többek között PDC International Darts Open-t és a PDC European Darts Trophy-t.

A jellemét hűen tükröző, a Csúfolódó srác becenevű angol sportoló esélyesként lép az este folyamán a tábla elé. A fogadóirodák ennek megfelelően nem adnak nagyobb esélyt a győzelmére, mint 1,2. 

jeffreydezwaan.jpg

A holland anyanyelvű Jeffrey de Zwaan az idei esztendőben egyik nagyobb versenyen se alkotott maradandót. Igaz, a még csak 19(!) esztendős játékos a The Hague Championship versenyen játszhatott döntőt, ami azért akár jelzés értékű lehet. Ez a teljesítmény a világranglista 62. helyére elég.

A bukmékereknél esetleges győzelmére 4,5-ös szorzó jár. A két versenyző pályafutásuk során eddig még nem játszottak egymás ellen. A mérkőzésen nagyobb veszítenivalója egyértelműen Smithnek van, de Zwaan felszabadultan, nagyobb teher nélkül dobálhatja a nyilait. Hogy mi lesz a végeredmény, azt este mindenképpen megtudjuk!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr198184846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása