9 Nyíl

Akkor dobott 180-at, amikor nagyon nem kellett volna

2015. december 21. 10:00 - Denis Potvin

A játéknap az esélyesek győzelmét hozta, Bunting és van Barneveled is szettveszteség nélkül lépett tovább. A legérdekesebb pillanat a két holland meccsén történt, Dirk van Duijvenbode akkor dobott 180-at, amikor nagyon nem kellett volna.

cwsdsojwsaeei54.pngAlekszandr Oreskin-Paul Lim 2-1 (3-1, 2-3, 3-2)

Az orosz győzelmével kezdődött az esti program. A döntő legben a szingapúr Limnek két meccsnyila is volt, de elhibázta, Oreskin pedig élni tudott a lehetőséggel.

Stenphen Bunting-Jyhan Artut 3-0 (3-0, 3-1, 3-2)

Nagyon simán nyerte Bunting a meccsét, bár a legeket tekintve Artut játéka fokozatosan javult. A meccsről sok mindent elárul, hogy a korábbi BDO világbajnoknak, Buntingnak 86-os körátlag is elég volt a sikerhez

Raymon van Barneveld-Dirk van Duijvenbode 3-0 (3-2, 3-2, 3-0)

Ez a meccs is elég simára sikeredett, a két holland összecsapását Barney nyerte. A találkozó legérdekesebb jelenetét a második szett utolsó legje hozta. Van Duijvenbode 180-ról készült kerekíteni, de nem figyelt, és mind a három nyilat a tripla húszas szektorba dobta. Jókora bravúr volt, de ebben az esetben méretes hiba is.Van Barneveld nemcsak ezt a leget vitte el, hanem később az egész meccset.

Mervyn King-Aleksandr Oreskin 3-2 (1-3, 2-3, 4-0, 3-1, 3-2)

Az orosz folytatta nagyszerű szereplését és alaposan megszorongatta nagyobb nevű ellenfelét. Az első két szett Oreskiné volt a torna 14. kiemeltjével szemben. King végül összekapta magát, és mindhárom hátralévő szettet megnyerte, a végén egy dupla 16-tal tett pontot az ügy végére. Érdekes adat, hogy míg Kingnek 97,84 volt a körátlaga, Oreskin úgy nyert két szettet, hogy 86,14-gyel zárt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr108187952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása