9 Nyíl

Hiába van hétfő, dübörög a darts!

2015. december 28. 12:30 - Turpi9

Hiába van december 28., hétfő, a mai napon is rengeteg mérkőzés lesz! Már a délutáni órákban beindul a verseny, kora délutántól három meccsre tippelünk most.

alannorris.jpgAz első meccset Alan Norris és Joe Murnan vívja. Norris nagyon nagy önbizalommal várhatja az összecsapást, mivel az első játéknapon nem kisebb nevet ütött ki, mint Robert Thornton. Igaz, Thornton gyenge napot fogott ki a Chuck becenevű ellen, de ez semmivel sem csorbítja a győzelem tényét. Norris a délutáni csatában abszolút esélyesként szerepel a fogadóirodák kínálatában, esetleges győzelme 1,33-at ér.

joemurnan.jpg

 

Joe Murnan a világbajnokság első körében nagy csatában, 3-2-es végeredménnyel verte el ellenfelét, Andy Hamiltont. Ez aztán meglepő győzelem volt mindenképpen. A PDC-világranglista 52. helyén tanyázó 32 éves sportoló még nem játszott hivatalos meccset Norrisal, ez lesz az első meccsük. A Shaggy becenevű játékos esetleges győzelme a ma délután 3,3-as oddszot ér.

terryjenkins.jpg

A második mérkőzést Terry Jenkins és Mark Webster játssza. Az egyik legnagyobb közönség kedvenc Jenkins Darryn Young óriás testén keresztül vezetett az út a legjobb 32 közé. Nem kezdte jól a meccset a Bika becenevű angol úriember, azonban a rutin meg az évek kiütközött Big Daddy ellen és sima 3-1-el hozta a meccset. A mai győzelmére a fogadóirodáknál 1,9-es szorzó jár.

markwebster.jpg

Mark Webster ellenfele az első körben a selejtezőből nem kis meglepetésre továbbjutó Mick McGowan volt. Az ír játéka nem volt valami döbbenetesen nagy durranás, leginkább egy jutalomjátéknak érezhette azt, hogy ennyi ember előtt játszhat. Nem mellékesen 10 000 font boldog tulajdonosa is lehetett. Egyébként a végeredmény 3-0 lett Webby javára. A BDO szervezésében 2008-ban világbajnok játékos győzelmére ugyan annyit adnak a fogadóirodák mint Jenkinsre, azaz 1,9-et.

 

davepallett.jpgA harmadik és záró délutáni mérkőzést Dave Pallett és Mensur Suljovic fogja játszani. Pallett nagy meglepetésre a belgák kedvencét, Kim Huybrechtset verte egy nagyon kiélezett mérkőzésen. A szimpatikus, 25 éves angol nagyon összekapta magát és egészen kiváló, összeszedett játékkal sikerült ezt a bravúrt elérnie. A PDC-világranglista 47. játékosa győzelmét a bukmékerek elég jól megfizetik, 3,2-es szorzót biztosítanak.

 

mensursuljovic.jpgAz osztrák színekben versenyző Mensur Suljovic az első fordulóban a holland Jermaine Wattimenat ütötte el a továbbjutástól, az eredmény 3-1 volt. Az idei évben tornát nem nyerő Szelíd becenévre is hallgató játékos jelenleg a világranglista 21. helyét foglalja el. Egyébként Pallett és Suljovic még nem játszott egymás ellen komolyabb versenyen. A világranglistán elfoglalt helyezésük miatt is Suljovic számít favoritnak, esetleges győzelme 1,35-öt ér.

Az első mérkőzésen véleményem szerint papír ízű lesz a siker, Norris kegyelem nélkül legyőzi Murnant. A második több szempontból is pikáns lesz, a rutin összecsap a fiatalsággal. Szerintem most a rutin fog nyerni, Jenkins helyben hagyja Webstert. A harmadik mérkőzésen én a meglepetésre szavazok, azaz Pallett győzelmét jósolom. A végső győzelemre abszolút nem esélyes a fiatalember, de ha ugyan úgy fog játszani mint a belga ellen az első körben, akkor legyőzheti a honosított osztrák Suljovicot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr238202246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása