9 Nyíl

Thornton örjöngött, amikor megtudta, hogy mehet a PL-be

2016. január 07. 16:50 - Denis Potvin

Sokakat meglepett, hogy Robert Thornton is egyike annak a tíz dartsosnak, aki a PDC idei második legfontosabb eseményén, a Premier League-ben elindulhat. Nem csak a közvéleményt, de magát a skót dartsost is enyhén szólva sokkolta a hír.

aberdeen_thornton.jpgThornton vasárnap még honfitársa és jó barátja, Gary Anderson társaságában ünnepelte annak második vb-címét, hétfőn pedig a tv-ből tudta meg, hogy ő is bekerült a tíz legjobb közé. Még októberben, mikor megnyerte a dublini World Grand Prix-versenyt arról beszélt, hogy borzasztó nehéz oda bekerülni, maximum egy hely van, ami ingadozik, amit el lehet csípni.

Aztán jött a hétfő és kiderült, hogy elcsípte azt a bizonyos egy helyet: "Őszintén megmondom, fogalmam sem volt, hogy sikerülhet. Egészen addig a pillanatig, míg be nem olvasták a nevem a tv-ben. Ha azt mondom, hogy hirtelen hatalmas üvöltözésbe kezdtem, akkor egyáltalán nem túlzok. Még a szomszédok is összefutottak" - nyilatkozta a skót a Daily Record című lapnak.

"Igazi jutalom volt ez a két nap. Gary barátom vb-címe után a Premier League nekem. Egy jutalom 2015 után, ami azért nem sikerült igazán fényesen."

A fittségét firtató kérdésre is őszintén válaszolt Thornton: "Megterhelő négy hónap az biztos, utazás szerte Nagy-Britanniában, aztán átruccanni Hollandiába nem lesz egyszerű, de nem lesz semmi gond. Szerintem versenyről versenyre jobban fogom bírni."

Február 4-től minden kiderül.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr768249598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása