9 Nyíl

Wright csalódott, de ragaszkodik a nyilaihoz

2016. január 08. 13:00 - Denis Potvin

Egymás után a második évben is a negyeddöntő jelentette a PDC-vb végét Peter Wright számára. A Kígyómarás becenevet viselő skót többek között a  Snakebite Euro 11 Element - 20g nyilakkal versenyzett, és bár most egy kicsit csalódott, de nem változtat a sporteszközén.

prodpic-14094.jpg"Ragaszkodom hozzájuk, mert ez az igazi nyíl nekem. Csak többet kell gyakorolni és veszélyesebb leszek. Felkészülök és a január végi Mastersen jól seggberúgom Adie-t." - mondta viccesen Wright a Diss Express című lapnak, utalva ezzel arra, hogy a világbajnokságon Adrian Lewistól szenvedett végül vereséget.

"Az volt a legnagyobb probléma, hogy nem találtam el a meccsen a húszasokat - mondta csalódottan Wright, aki az 5-2-es vereséget 103,1-es átlaggal fejezte be - Nagyon meleg volt bent és a nyilak másképp repültek ebben a hőmérsékletben és ez nagyon bosszantó volt. Még Adie is azt mondta a meccs közben, hogy egész más szögben repülnek a nyilak."

Wright még hozzátette, hogy pozitívan áll már a dolgokhoz, persze világbajnok akart lenni, különben el sem indulna ilyen versenyen. Ez most sem sikerült neki, viszont rövidesen javíthat. Nemsokára kezdődik a Unibet Masters az angliai Milton Keynes-ben. Január 30-31-én a világ elitje megint tábla elé áll, Peter Wrigth majd Ian White ellen kezd az első körben. Rövidesen külön írunk majd erről a versenyről, de előre annyit, hogy mindegyik klasszis ott lesz.

Aki viszont Wright nyilaira kíváncsi, itt megtekintheti. Sőt, 36,9 fontért akár meg is vásárolhatja. A nyilakkal magunk is foglalkoztunk korábban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr578251838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

c-blog 2016.01.08. 15:52:49

Még ha ezzel a nyillal dobott volna :-) , de a Red Dragon snakebite11 20 grammos változatát használta a vb elején. Az utolsó két meccsén pedig az érdesített verziót ugyan ebből a típusból
süti beállítások módosítása