9 Nyíl

A társak elfelejtették nevezni a BDO-világbajnokot

2016. január 15. 09:12 - Denis Potvin

Alig 24 órával azután, hogy Scott Waites megnyerte a lakeside-i BDO világbajnokságot, újra a tábla elő szeretett volna áll. De csak szeretett volna, mert hiába igyekezett Wiganba, egy csapatbajnoki fordulóra, kiderült, a neve nem szerepel az indulók között.

Furcsa eset, de Waites is csak mosolygott ezen. Száz ezer fonttal a zsebében, az ünneplés után autóba vágta magát és sietett, hogy elérje csapatát, amely Golcar Darts Ligában hétről hétre sikereket ér el.

Amikor odaért mindenki nagyon örült neki, csak éppen a nevét felejtették el el az indulók közé felírni. Waites is mosolygott, és rájött, hogy társai megtréfálták, micsoda szalagcím: a világbajnok kimaradt a csapatból.

bdo-lakeside-world-professional-darts-championships-day-five.jpgAztán csapata annak rendje is módja szerint megnyerte a meccsét. Waites aztán még a vb-ről mesélt kicsit a Mirror című lapnak, amelyben elmondta, hogy amikor a kiesés szélére sodródott a feszültség feloldódott benne és onnantól valóban parádés játékot mutatott be.

"A koncentráció kulcsfontosságú. Érdekes, hogy az idegesség lecsökken, amikor tv-ben szerepelsz és az adneralin átveszi a hatalmat benned. Ha ezt végig tudod vinni, ha ez működik, akkor te vagy a nyerő."

Waites-nek ez most bejött és 2013 után másodszor lett világbajnok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr48274150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása