9 Nyíl

Penge megkezdte útját a címvédés felé

2016. január 17. 13:44 - II. János Pál

Ahogy azt ígértük, a sportág minden fontos eseményén ott szeretnék lenni, zászlóshajónkra tűztük a népszerűsítés minden lehetséges eszközét. Egy remek beszámoló következik most az első idei komolyabb magyar versenyről. Székely Penge Pál nyerte az idei első fordulóját a steel egyéni nemzeti bajnokságnak. Ezzel Pali megkezdte a címvédésért folytatott küzdelmeit.

Az első fordulóra rekordszámú nevezés érkezett (a férfiaknál 186, a nőknél 22!).

Színvonalas mérkőzéseket láthattunk, főleg a centerpályán, ahol a két férfi elődöntő, majd a döntő, illetve a női döntő zajlott le. A négy között Székely Penge Pál a Soul Darts Club regnáló bajnoka nyerte Kozmor József a Szombathelyi Darts Club kíválósága ellen, majd a Sport Darts Club fiatal ásza, Kovács Patrik győzte le a 2014-es magyar bajnok Takács Gábort, a Pestújhelyi Sport Club tehetségét. A döntőben Penge kerekedett felül Patrikon, így a tavalyi szezon utolsó három fordulója után zsinórban a negyedik fordulót nyerte meg. 

Külön kiemelném, hogy Ihász Veronika a Győri Darts Club játékosa, aki az elmúlt években a női mezőnyből erőteljesen kiemelkedett, idén a férfiaknál indul és bemutatkozásként egy kilencedik helyet szerzett ebben az erős mezőnyben.

 A nők versenyében Kiss Viktória a Sport Darts Club játékosa győzedelmeskedett a Darányi Darts Klub versenyzőjével, Bokor Boglárkával szemben. Harmadik helyen Erdei Nóra Sport DC, illetve Kovács Csilla Győri DC végeztek.

A Lucky Looser versenyt, amire az első két körben búcsúzott játékosok nevezhettek, Nagy Táncos Csaba (Soul DC) nyerte.

A videó a dartsonline nyilvános youtube oldaláról származik.

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr388279840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása