9 Nyíl

Bukott a vb két döntőse, Taylor visszavágott

2016. január 30. 23:29 - Denis Potvin

A délutáni program után folytatódott a Unibet Master torna a Londonhoz közeli Milton Keynes-ben. Az esti programban két nagy meglepetés és egy nagy visszavágás szemtanúi lehettünk.

cz_6rppwyaetr6k.pngÚgy tűnik, Adrian Lewis a vb-döntő után megint rápihen. Lehet, hogy már a Premier League-re készül, lehet, hogy csak rossz napja volt, de egy 40 százalékos kiszállóval simán kikapott Kim Huybrechts-től. Lewis szörnyű, 90,53-as átlaggal zárta a meccset, amint a végeredménye 10-4 lett a Hurrikán becenévre hallgató 30 éves belga ellen.

Aztán jött Phil Taylor, aki a PDC-világbajnokságon éppen Jelle Klaasentől szenvedett vereséget. A Power most visszavágott és 100 feletti átlaggal, két 180-assal 10-6 győzte le a fiatal és tehetséges hollandot.

A folytatásban sem maradt el a meglepetés. Jött a kétszeres világbajnok Gary Anderson és 10-7-re kikapott Vincent van der Voort-tól. A holland romboló úgy ment tovább, hogy egészen zseniális 100,14-es átlagot produkált, nyolc 180-as nyila és egy 119-es kiszállója is volt. Fantasztikus meccs volt, Anderson is mindent beleadott, de a hollandot ma nem lehetett legyőzni. A világbajnok is megtapsoltak van der Voort játékát. A meccsüket itt meg lehet nézni

A végére maradt Michael van Gerwen és Stephen Bunting meccse, amelynek első öt legje után a holland már 4-1-re vezetett. Aztán Mighty Mike öt leget nyert egymás után, esélyt sem adva Buntingnak. Van Gerwen egészen zseniális, 112,20-as átlaggal zárta a tizenegy leget, amelyet így végül 10-ew nyert meg. Ha lehet pontozni a szombatot, akkor van Gerwené egy tízes skálán maximális. Reszkess Bully Boy.

Vasárnap, magyar idő szerint 13:45-kor kezdődik a negyeddöntő, amelynek a párosítása a következő lesz:

Huybrechts-James Wade

Vincent van der Voort-Dave Chisnall

Phil Taylor-Peter Wright

Michael van Gerwen-Michael Smith

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr798336322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása