9 Nyíl

Thornton visszatér, Taylor-Anderson meccsel folytatódik a Premier League

2016. február 17. 10:12 - Turpi9

Egy nap van hátra és egy újabb forduló következik a méltán híres és rangos Premier League-ből. A harmadik játéknap eseménye Írországban lesz, azon belül Dublinban, a 3Arena  csarnokában. Szokásunkhoz híven ismét körbenézünk a fogadóirodák kínálatában!

premier_league_darts_1300_x_630_artist-large.jpgAz első mérkőzésen Peter Wright és James Wade fog egymásnak feszülni. Wright fantasztikus formát mutat a sorozatban, hiszen két mérkőzés után 100% teljesítménnyel áll a dobogó második fokán. Az előző fordulóban Barneveldel vívtak kemény csörtét és végül a skótnak sikerült bezsebelnie a két pontot. Wade a második fordulóban két mérkőzésen is szerepelt, a nyitó meccsen elpáholta a nagyon gyengén szereplő Michael Smithet, azonban a záró mérkőzésen Taylor ellen kikapott. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a harmadik a tabellán, ami azért elég szép eredmény. A fogadóirodák Wright győzelmére 2,05-szörös, a döntetlenre 4,5-szörös és Wade sikeres mérkőzésére 2,65-szörös pénz jár.

caxg6zawiaaz1pt.jpgAz est folytatásában Dave Chisnall és Michael Smith néz farkasszemet egymással. Chizzy az előző fordulóban Adrian Lewis ellen kapott ki, azonban az első fordulóban egy kiváló játékkal térdeltette le Robert Thorntont. Ezzel a mutatóval jelenleg a 4. helyen tanyázik az angol úriember. Smith játéka sajnos nem úgy alakul ahogyan a fiatalember elvárja, hiszen 3 mérkőzésből egyenlőre nulla pontot tudott össze gereblyézni magának. Az első játéknapon egyből két zakót is a méretére szabtak, a múlt héten pedig James Wade folytatta a ruhatára bővítését. Épp ennek tudható be, hogy a bukiknál Chisnall győzelme 1,9-szeres, a döntetlen 4,75-szörös és Smith első sikere 2,85-szörös pénzt hozna a konyhára.

A következő ütközet Phil Taylor és Gary Anderson között fog zajlani a tábla előtt. Az első fordulóban Taylor papa alulmaradt ősi riválisával, Raymond van Barneveldel szemben. A második fordulóban kimutatta a foga fehérjét, hiszen egy sistergős 111-es átlaggal és egy 127-es kiszállóval darálta le aktuális partnerét, aki aznap este James Wade volt. Gary Anderson egy betegség miatt egyenlőre csak a második fordulóban tudott bekapcsolódni a sorozatba, ott azonban Michael van Gerwen túl nagy falatnak bizonyult és vereséget szenvedett. Holnap se lesz könnyebb ellenfele, de talán már jobban összeszedte magát a betegsége után. Taylor esetleges győzelme 2,25-szörös, a döntetlen 4,5-szörös és Anderson sikere 2,35-szörös szorzóval jár.

83-14112013024353.jpgSoron következő csatát Michael van Gerwen és  Adrian Lewis fogja vívni. Mighty Mike az utóbbi időben lehengerlő formában játszik, sorozatban dobálja a pompásabb átlagokat a különböző versenyeken, beleértve természetesen a Premier Leaguet. Igaz az első fordulóban kiporolta a nadrágját James Wade, azonban a második fordulóban a betegségből frissen felépülő Gary Andersont gyalulta le meggyőző fölénnyel van Gerwen. Lewis két mérkőzésen két győzelmet zsebelt be, ezzel vezeti a tabellát Peter Wright előtt. Az első fordulóban Michael Smith skalpját tette a tarisznyába, múlt héten pedig Dave Chisnall állt félre Jackpot útjából. Van Gerwen 1,6x, a döntetlen 5,25x és Lewis győzelme 3,65x összeget hozhat a fogadóknak.

Végül, de nem utolsó sorban Robert Thornton és Raymond van Barneveld fog egymásnak jó játékot kívánni. Thornton remélhetőleg felépül ténylegesen a mérkőzés kezdetéig, hiszen mint tudjuk kihagyta a múltheti fordulót. sőt a Dutch Darts Masterst is betegség miatt (a legfrissebb hírek szerint visszatér). Van is mit megmutatnia, borzalmasan gyenge bemutatkozó játékkal kezdett az első fordulóban Dave Chisnall ellen. El is nyerte jutalmát, bevonulhatott ő is a történelembe mint akit nullára páholtak el a PL-ben. Mindenki Barney-ja kiváló formában indította el magát a sorozatban, régi barátját és riválisát, Phil Taylort kalapálta el nem is kis arányban. A második fordulóban egy igazi rangadót játszott a skót Wright ellen, de ott alulmaradt egyetlen lopott leg miatt. Thornton esetleges győzelme 3,1-szeres, a döntetlen 4,75-szörös Barneveld győztes játéka pedig 1,9-szeres pénzt hozhat a tisztelt fogadók pénztárcájába.

A pontos program így néz ki, hacsak nem jön közbe valami:

20.20: Peter Wright-James Wade

21:10: Dave Chisnall-Michael Smith

22.00: Phil Taylor-Gary Anderson

22.45: Michael van Gerwen-Adrian Lewis

23.30: Robert Thornton-Raymond van Barneveld

A Premier League állása két forduló után

1 Adrian Lewis 2 2 0 0 9 6
2 Peter Wright 2 2 0 0 7 6
3 James Wade 3 2 0 1 0 6
4 Dave Chisnall 2 1 0 1 4 3
5 Raymond van Barneveld 2 1 0 1 3 3
6 Michael van Gerwen 2 1 0 1 1 3
7 Phil Taylor 2 1 0 1 1 3
8 Gary Anderson 1 0 0 1 -4 0
9 Robert Thornton 1 0 0 1 -7 0
10 Michael Smith 3 0 0 3 -14 0

 

Szerintem Wright folytatja hibátlan mérlegét, mert Wade nem fogja tudni megállítani a színes egyéniséget, ezzel 3 győzelem lesz a neve mellett a tabellán. Chisnallnak nem lesz bűntudata azért, mert megkapja negyedik mérkőzésén a negyedik vereségét Smith. Taylor és Anderson összecsapása nagyon keménynek ígérkezik, azonban az előjelek szerintem Taylor felé billenti a mérleg nyelvét egy hajszállal. Gerwen fantasztikus formában dobál az elmúlt napokban is, de ugyanakkor Lewis sem igazán kenyérre kenhető. Itt egy jó kis füstölgő nyilú döntetlen mellett tenném le a voksomat. A két öreg összecsapásán Thornton fogja húzni a rövidebbet, Barneveld meggyőző játékkal fogja bekaszálni a 2 pontot. Azonban ez tényleg így lesz-e, mindenképpen kiderül csütörtök este!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr128394898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása