9 Nyíl

Sajnos nem lesz magyar szereplés a UK Openen

2016. február 22. 10:00 - II. János Pál

Pénteken már megírtuk, hogy két magyar, a Pestújhelyi Sport Club dartsosa, Melisek Zsolt illetve az Angliában élő Farkas Sándor elindult a PDC Coral UK Open versenyére szóló amatőr kvalifikáción, amit a Rileys Sport Bárokban tartottak a hétvégén. Tizenhárom hely került kiosztásra vasárnap estig, sajnos a mieinknek nem sikerült beverekedniük magukat. Bővebben a hajtás után.

 received_1084114291641142.jpeg

Rileys Amateur Qualifiers versenyekről összesen 32 játékos csatlakozhatott a 96 profi játékoshoz, akik kvalifikálták magukat a Coral UK Openre, ami a Butlins Minehead Resort üdülő központban lesz március 4-től 6-ig. A hétvégén több városban is tartottak amatőr selejtezőket. 

A két magyar pénteken Victoriában játszott, ahol sajnos mindkettejüknek az első mérkőzés jelentette a selejtező végét. Ezen a selejtezőn a két döntős kvalifikálhatta magát, név szerint Alex Roy és  John Scott, akiknek sikerült. Mindkét játékos szerepelt már korábban a UK Openen, sőt Roy 2005-ben és 2006-ban még a negyeddöntőig is eljutott.  

Szombaton Wolverhamptonban küzdöttek a fiúk, ahol Zsolti ötödik, Sanyi pedig tizenhetedik lett. Ezen a selejtezőn is a két döntős - Andy Brown és Glen McGrandle - kapott helyet a UK Openen.

Vasárnap a South Benfleet-i selejtezőn próbáltak szerencsét hazánk dartsosai. Melisek sajnos éppen, hogy lemaradt - harmadik lett, Farkas pedig ismét tizenhetedik. Erről a versenyről csak a győztes, Barry Lynn jutott be.

Bár egyik selejtezőből sem sikerült magyarnak bejutnia, azért gratulálunk nekik és büszkék vagyunk arra, hogy hazánkban is vannak olyan játékosok, akik megpróbálják beverekedni magukat a profik közé, még ha csak egy-két versenyről van szó, akkor is. Bátorítanék mindenkit, akinek megvan a lehetősége, hogy próbálja ki magát!

Bővebb információt azon játékosokról, akiknek sikerült kvalifikálniuk magukat, a PDC honlapján találtok. 

  

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr118410228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása