9 Nyíl

A mai kisokos a Darts Hercegétől

2016. február 23. 09:48 - Denis Potvin

A Darts Hercege mutatott nekünk (is) egy videót, melyben gyakorlatilag az összes nagyágyú dobási technikájának azon része látható kilassítva, mikor elengedik a nyilat. Rendkívül érdekes és látványos videó. Nagyjából változtatás nélkül adjuk közre a Facebook-bejegyzését, tanulási céllal. Nézzétek és fogadjátok meg a tanácsát.

Ebben aztán az úgynevezett "release" minden verziója lekövethető. Hány ujjal fogod a nyilat. Mennyire pörgetsz bele a dobásba. Hol fogod meg. (Nézzétek a japán srácot, jóformán a tollat fogva dob)...

Csodálatosan látszik a kiengedés, tehát hogy a dobás végén bizony kell az a nyújtott kar. Illetve az is látványos, hogy mindenki ráborít csuklóval a dobásra. Egyszóval erős anyag. DE!

A tapasztalat az, hogy mindenkit óva intenénk attól, hogy elkezdje pontosan lemásolni valamelyik félisten dobási technikáját. Mert mindenkinek megvan a saját stílusa, a saját technikája.

Apró momentumokat át lehet venni másoktól, de az alapvető mozdulatsor az abszolút egyénfüggő. Baj lehet abból, ha a berögzült mozdulatsorba beleépítesz meghatározó új elemeket, hiszen a két stílus keveredik és széteshet a dobásod.

A Darts Hercege

Szólj hozzá!
Címkék: sport darts
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr398412846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása