9 Nyíl

Egy nemes célt szolgáló verseny Debrecenben

2016. március 01. 15:09 - Denis Potvin

Nem csak a sportág fejlődése, de a nemes célok mellett is teljes mellszélességgel kiállunk, ezért is tesszük közre a Cívis Darts Sportegyesület levelét, amely egy rendkívüli felkérésnek tett eleget február 28-án. A Magyar Szervátültetettek Szövetségének kérésére a Szervátültetettek Országos Sportnapján, mely kvalifikációs verseny az Európa-bajnokságra, egyesületünket érte a megtiszteltetés, hogy a darts versenyszámot teljes egészében lebonyolítsa.

index_2.jpg

Vasárnap délelőtt zajlott tehát a férfiak és nők darts versenye, mellyel egy időben az érkező hozzátartozók számára is rendezett a klub egy barátságos megmérettetést. Az egyéni versenyszámok után következett az úgynevezett Tripla Mix összecsapás, melynél 3 fő alkot egy csapatot úgy, hogy legalább egy játékos közülük hölgy.

Összesen közel 30-an ragadtak nyilat ezen a hétvégén. A legjobbak kupát, érmet, illetve oklevelet vihettek haza. A darts mellett más sportágak is terítékre kerültek: úszás, tollaslabda, illetve bowling versenyszámokban mérkőztek meg a játékosok.

A debreceni sportnapon a legeredményesebbek kvalifikálhatták magukat az Európa-bajnokságra, illetve a következő világbajnokságra is. A nemzetközi versenyeken a magyar szervátültetettek évek óta kiemelkedő eredménnyel teljesítenek.

A kvalifikációs darts verseny eredményei

Férfi egyéni:

1.: Urbán István

2.: Kóka Zoltán

3.: Körösztös Vince

Női egyéni:

1.: Kövér Hajnalka

2.: Dobos Judit

3.: Székelyné Burja Ilonka

A Tripla Mix verseny eredményei:

1.: “Lúdtalpasok”: Kövér Hajnalka, Urbán István, Tóth Péter

2.: “Érmes Csapat”: Ékes Edit, Körösztös Vince, Ékes Gábor

3.: “A Nyerő Csapat”: Feldmann Klára, Jeszenkovics Judit, Molnár Csaba

Ezúton is gratulálunk minden versenyzőnek!

A Cívis Darts Sporegyesület elérhetőségei: civisdarts@gmail.com, www.facebook.com/civisdarts

index2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr458432460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása