9 Nyíl

Összejöhet a van Gerwen-Taylor döntő

2016. március 06. 10:15 - Denis Potvin

Tegnap este a nyolcaddöntőket rendezték, vasárnap délután, 13:45-től pedig a negyeddöntőkkel folytatódik a UK Open, amelyen a szombat hőse Michael van Gerwen volt, elképesztő kilecnyilasával. A holland az estét is jól folytatta, hiszen 9-2-re lépte le Kim Huybrechtset. Másnak nem volt ilyen sikeres a szombat estéje.

A Premier Liga ászai közül van Gerwen mellett Peter Wrightnak és Phil Taylornak sikerült a továbbjutás, így akár van Gerwen-Taylor döntő is összejöhet este. Adrian Lewis Jelle Klaasentől kapott ki szoros meccsen. Michael van Gerwennek szerencséje volt a sorsolásnál, hiszen azt a Barry Lynnt kapta meg, akinek élete legjobb eredménye a mostani negyeddöntő.

Az amatőr dartsos a legjobb 128 között kezdte, a legnagyobb sikere, hogy 9-3-mal kiverte Gary Andersont a legjobb 32 között, majd a PDC rangsor 56. helyén álló Stuart Kellett ellen nyert a négy közé jutásért. Lynn a Riley’s Amatőr selejtezőből jutott el a UK Openig.

A negyeddöntők 13:45-kor kezdődnek és a legjobb 19 legig mennek. Este nyolctól jön a két elődöntő, majd közvetlen utána a döntőt amit már a legjobb 21 legig játszanak majd.

barry-lynn-coral-uk-open-lawrence-lustig-pdc_azcxv5i2lprl1jldokrjezxrl.jpg

Pódium

Stephen Bunting 7-9 Joe Cullen

Phil Taylor 9-7 Vincent van der Voort

Adrian Lewis 7-9 Jelle Klaasen

Michael van Gerwen 9-2 Kim Huybrechts

2. tábla:

Mark Webster 9-5 Mensur Suljovic

Stuart Kellett 5-9 Barry Lynn

Peter Wright 9-5 Darren Webster

Benito van de Pas 2-9 Kyle Anderson

A negyeddöntő párosítása

Jelle Klaasen–Kyle Anderson

Peter Wright–Joe Cullen

Michael van Gerwen–Barry Lynn

Phil Taylor–Mark Webster

Ez pedig az út a negyeddöntőig

cc2ws3nxiaab3g2.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: sport darts UK Open
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr178447934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása