9 Nyíl

Világbajnokot is vert a jövő egyik reménysége

2016. március 18. 15:30 - Ádám_89

Az új nemzedék, 1.rész

Fejlődünk és haladunk tovább! Ennek újabb ékes bizonyítéka a szerkesztőségünkhöz a héten csatlakozó fiatal barátunk, aki már csak a koránál is fogva is valami új törzsbe hasítja a fejszéjét. Illedelmes, így bemutatkozik, aztán pedig kifejti a véleményét a jövő csillagairól. Örülünk neki, és reméljük Ti is örültök. Ha ez így van sok-sok lájkkal ismerjétek el a munkáját: "Első körben szeretnék bemutatkozni. Farkas Ádám vagyok, egy új blogger az oldalon. A 9nyíl blogon belül indul el egy rovatom, Az új nemzedék címmel. A rovat a feltörekvő játékosokat kívánja nektek bemutatni, akik megrángatják a nagyok bajszát, és úgy gondolom idővel ők váltják a jelen nagyjait. Természetesen a jövőre nézve lesznek további ötleteim is, amit majd megosztok veletek. Na lássunk neki!" Lássunk!

Az első részben egy Észak-Írországból származó fiatalemberrel szeretnélek titeket megismertetni, akit úgy hívnak: Daryl Gurney (The Dude).

daryl-gurney-darts_3382844.jpg

Bizonyára ismerős lehet nektek Daryl Gurney neve, de ha nem akkor egy kis emlékeztető. Tavaly Playerschampionship-en az áldozatai: Kim Huybrechts, GARY ANDERSON, Benito van de Pas. A világbajnokságon is jól szerepelt.

Jamie Lewis ellen simán ment tovább, Anderson revansot vett rajta, de hiába nyert 4-1-re a skót, Daryl többször is helyzetbe került hogy megszorongassa a skótot, és nagyon jó átlagot produkált, de végül Gary mellett szólt a rutin. Viszont idén az európai kiruccanáson megmutatta, hogy vele ismét számolni kell. Csodálatra méltó teljesítménnyel menetelt a döntőig, ahol Gerwen állította meg egy 112-es átlaggal. Daryl ezzel a holland versenyen is bizonyította, hogy oda kell rá figyelni.

Ismerkedjünk meg vele egy kicsit közelebbről.

Daryl 1986.március.22.-én látta meg a világot az észak-írországi Londonderry-ben. Darts karrierje 2004-ben kezdődött mikor belépett a BDO-ba. Viszont első nagy sikerét 2008-ban érte el, ahol a Skót Openen a negyeddöntőben legyőzte Andy Boulton-t, sajnálatos módon az elődöntőben kiesett. Ebben az évben az Európa-Kupán a döntőig menetelt, ahol Mark Webster állította meg egy 4-0-val. Gurney a következő évben kvalifikálta magát a BDO világbajnokságra, ahol nagyon jól szerepelt de Martin Adams 4-1-es eredménnyel megállította. 

2014-ben jött az áttörés, átszerződött a PDC-hez. Itt már több versenyen fordult meg, és jobban kibontakozhatott a tehetségét illetően. Mint említettem Daryl igazán 2015-ben tört be, amikor nagyon jó eredményeket produkált, és a 2016-os évet is jól kezdte. Biztos vagyok benne, hogy ez a 2016-os év nagy lehetőségeket fog hozni Gurney-nak. Nagyon tehetséges srác, és nagyon jól dobja a tömeget. A holland versenyen, szinte mindig 100 feletti átlagot produkált. Neki fejben kell még erősödni, és kiszállókban, ha ez meg lesz akkor jó úton halad a sikerek felé.

A Red Dragon is felfigyelt a teljesítményére, és szerződést adott neki, természetesen egy saját nyilat is. Íme:

prodlarge-13500.jpg

 

A hétvége folyamán egy újabb feltörekvő tehetséggel ismerkedhettek meg jobban! ;)

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr388492120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása