9 Nyíl

A PL után a hétvégén Münchenben lesz sztárparádé

2016. március 22. 10:22 - Denis Potvin

Nem sokat pihennek a sztárok a csütörtöki, liverpool Premier League forduló után. Szombaton már Münchenben vár rájuk fontos feladat, a European Tour második állomásán, a German Darts Mastersen csap össze az elit.

A PDC Pro Tour első 16 játékosaként vesz részt a tornán Michael van Gerwen, Michael Smith, Peter Wright, James Wade, Kim Huybrechts, Adrian Lewis, Ian White, Dave Chisnall, Robert Thornton, Jelle Klaasen, Terry Jenkins, Gary Anderson, Benito van de Pas, Brendan Dolan, Mensur Suljovic és Jutsin Pipe.

Hozzájuk csaptakozik a brit kvalifikációból 20 játékos (köztük Stephen Bunting, vagy az általunk is bemutatott Daryl Gurney, Kevin Painter). Nyolcan érkeznek az európai kvalifikációból és négyen pedig a német selejtezőből. Ez utóbbi meccseit a pénteken rendezik.

Már pénteken, 13 órakor kezdődik a csata, az első nap az első kör meccseit rendezik és a sztárok, vagyis a fentebb felsorolt 16 csak második körben, szombaton csatalakozik be. Onnantól egyenes kiesés rendszerben a legjobb 11 legik mennek a meccsek.

A torna pénzdíja 115 ezer font, a győztes 25 ezerrel, már az első kör kiesői is 1000 fonttal gazdagodnak. A címvédő Michael van Gerwen, aki a skót John Hendersont verte tavaly igen nagy csatában, csak a döntő legben nyerve 6-5-re.

Sajnos a brüsszeli reptéren kedd reggel történt robbantásos merénylet rányomhatja a bélyegét a versenyre. Kim Huybrecht például már a twitterén írta, hogy repülővel már egészen biztosan nem jut el Németországba.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr118511556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Infamous 2016.03.22. 12:21:51

Juj,egy Suljovics-Pipe meccs alatt elfogyna egy egész rekesz sör! :)
süti beállítások módosítása