9 Nyíl

Vajon Barneveld idén is megcsinálja a nagy sorozatot?

2016. április 06. 16:30 - Denis Potvin

Tavaly Raymond van Barneveld elképesztő hajrát futott a Premier League-ben, az utolsó hét meccséből hatot megnyert, egyszer játszott döntetlent. 13 pontot szerzett és odaért az elődöntőre. Sok érdekes statisztikai összefüggésre hívta fel a figyelmet a remek dartsos blog, a 3 Dart Analyst. Annyira érdekes, hogy most ezt megosszuk mindenkivel.

raymond_van_barneveld.JPG

Szóval Barney. Ahogy ma reggel megírtuk, nyolc főre fogyatkozott a mezőny, amelyből az újabb hét forduló után már csak négyen maradnak. Barneveld most öt ponttal leszakadva az elődöntőtől, hét ponttal a hetedik helyen áll. Na de micsoda hajrákra képes ez a derék holland az elmúlt három idényben, a 10-16. fordulót tekintve

  • Senki sem nyert több meccset, mint Barneveld.
  • Senknek sem nagyobb a százalékos győzelmi mutatója, mint neki.
  • Senki sem szerzett több pontot, mint Barneveld.
  • Senkinek sem volt magasabb a megnyert pont/meccs mutatója.
  • Senki sem nyert több leget nála.
  • Az elmúlt három szezonban átlagosan 11 pontja volt (a megszerezhető 14-ből), amely több, mint bárki másnak

pl-points-weeks-10-to-16.png

A következő táblázatban a most legjobb nyolcban található játékosok elmúlt három szezonban elért utols hétfordulós eredményeit látjuk, amely szintén a holland feltámadásának a bizonyítékai

overall-record-matches-10-to-16.png

Nézzünk egy újabb érdekes táblázatot. Ezt egy képzeletbeli (természetesen játék a számokkal), hogy mire lehet számítani az elmúlt évek statisztikái alapján. Az első oszlopban a most megszerzett pontok száma. A másodikban a 2013-2015 között, a 10-16. fordulóban elért átlagpontok. A harmadikban az első kettő összege.

Ezek azt mutatják, hogy a Taylor, Anderson, Van Gerwen trió egészen biztosan ott lesz a legjobb négyben. És negyediknek pedig Raymond van Barneweld fog berobogni az elődöntőbe. Mindenesetre Barney már csütörtökön bizonyíthatja, hogy a számok nem hazudnak. Éppen a ma 33 éves James Wade ellen, akinek a születésnapjához innen is meleg szívvel gratulálunk.

combined-totals-after-match-9-and-averages-of-matches-10-to-16.png

Szólj hozzá!
Gamecente

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr158573598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása