9 Nyíl

Akarsz játszani Van Gerwen, Anderson, Taylor ellen?

2016. április 12. 09:52 - Denis Potvin

Erre minden esélyed megvan, ugyanis minden magyar állampolgár részt vehet azon a versenyen, amelyet a PDC Hungarian Fan Club szervezésében április 30-án rendeznek a budapesti Soroksári út 48. szám alatt található La Vida Loft Rendezvényházban. A cél pedig a 2016 PDC World Cup of Darts kvalifikációs verseny megnyeresével a frankfurti döntőben való részvétel.

englands-adrian-lewis-phil-taylor-bwin-world-cup-of-darts-champions-lawrence-lustig-pdc_1otu12nmq5gzp1u8aua1cdndo4.jpg

Két versenyt rendeznek azon a szombaton és ennek a két versenynek a győztese találkozhat akár Phil Taylorral, Gary Andersonnal, vagy Michael van Gerwennel a páros világbajnokságon. 

Ugyanis a legjobb 16 nemzet mellé (angol, skót, holland, ausztrál, belga satöbbi) mellé kerül a kvalifikációból továbbjutó 16, így a magyar csapat is. Tavaly a mieink óriási bravúrt hajtottak végre, a svédek legyőzésével a legjobb 16-ba kerültek. Ott azomban Gary Anderson ellen Bezzeg Nándor, Peter Wrght-tal szemben pedig Takács Gábor szenvedett vereséget.

A skótok amúgy egészen a döntőig meneteltek, ahol aztán a Phil Taylor, Adrian Lewis kettős állta az útját és végül 3-2-re nyertek Taylorék.

Visszatérve a kvalifikációs versenyre, a versenykiírás már megszületett. Két tornát rendeznek, ezek győztesei vehetnek rész a World Cupon. A nevezési díj 25 euró. Az összes többi részletet itt lehet elolvasni.

Gyerünk dartsosok, Frankfurtra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr258583408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása