9 Nyíl

Már gyűlnek a csapatok a World Cup of Dartsra

2016. április 21. 16:00 - Denis Potvin

Reméljük, senki sem felejtette el, hogy jövő szombaton, a PDC Hungarian Fan Club szervezésében, a Budapest, Soroksári út 48. szám alatt található La Cida Loft Rendezvényházban rendezik a PDC World Cup of Darts magyarországi selejtezőjét.

Ezen dől el, kik képviselhetik hazánkat a Frankfurtban, június 2. és 5. között rendezendő versenyen és játszhatnak akár Phil Taylor, vagy Adrian Lewis ellen is. A magyar szervezők ezen a linken várják a játékosok jelentkezését, itt a pontos versenykiírás is megtalálható. Közben egyre több nemzet jelölte már ki a csapatát,

20150609104634_83.jpg

Összesen 32 válogatott indul, ahogy fentebb jeleztük nálunk április 30-án, de a többieknél legkésőbb május közepéig nyilvánosságra kerül az utazó csapat. Nyilván a közönség nagy része az angol, az a holland, a walesi, vagy a skót csapat keretét várja, mi most bemutatjuk, akik már biztosan utaznak.

Hongkongot a 2015-ben negyeddöntőig jutó páros, Scott MacKenzie és Ting Chi Royden Lam képviseli. Szingapúr színeiben ott lesz a veterán, már 62 éves legenda, Paul Lim. Az új-zélandi csapatban a harmadik World Cupjára készülő Warren Parry és az újonc Cody Harris neve olvasható. A teljes keretek lent olvashatók.

A további csapatok május 23-ig bezárólag nevezhetik meg játékosaikat. Aki szeretne a nem túl távoli Frankfurtba elutazni az eseményre itt rendelhet jegyeket, amelyek 6,5-29,5 euró árban foglalhatók.

Új-Zéland – Warren Parry & Cody Harris

Finnország – Kim Viljanen & Marko Kantele

Svédország – Magnus Caris & Daniel Larsson

Dánia – Per Laursen & Daniel Jensen

Norvégia – Robert Wagner & Cor Dekker

Szingapúr - Paul Lim & Harith Lim

Fülöp-szigetek - Lourence Ilagan & Gilbert Ulang

Hong Kong - Scott Mackenzie & Ting Chi Royden Lam

Csehország - Michal Kocik & Pavel Drtil

Görögország - John Michael & Ioannis Selachoglou

Olaszország - Daniele Petri & Michel Furlanis

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://9nyil.blog.hu/api/trackback/id/tr98650538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása